Elena Udrea îi face curte lui Traian Băsescu

| 05 aug, 2014

Şefa Mişcării Populare a reiterat ideea conform căreia PMP este continuatorul de drept al politicii lui Traian Băsescu, manifestându-şi totodată speranţa că acesta va veni în partid la sfârşitul acestui an, cel puţin măcar în postura de mentor.

Nebăgată în seamă de nimeni şi cu un PMP izolat pe scena politică, Elena Udrea îşi caută consolarea în braţele lui Traian Băsescu. Fosta şefă a Cancelariei Prezidenţiale îşi doreşte venirea în PMP a preşedintelui României, după ce acesta îşi va fi încheiat mandatul.

Elena Udrea a început să trimită din nou bezele către balconul Cotroceniului, doar că, spre deosebire de piesa lui William Shakespeare, “Julieta” se află în afara Palatului şi încearcă cu disperare să găsească o cale de a pătrunde înăuntru. De altfel, cele mai recente declaraţii de dragoste făcute preşedintelui României pot fi citite în această cheie, şi anume dorinţa Elenei Udrea de a-l convinge pe Traian Băsescu că ea este prezidenţiabilul potrivit, şi nu Cristian Diaconescu.

Citeşte şi: MONICA MACOVEI şi-a lansat candidatura la PREZIDENŢIALE

Şefa Mişcării Populare a reiterat ideea conform căreia PMP este continuatorul de drept al politicii lui Traian Băsescu, manifestându-şi totodată speranţa că acesta va veni în partid la sfârşitul acestui an, cel puţin măcar în postura de mentor.

“Sperăm să vină măcar că mentor. Sperăm să vină. PMP ţinteşte electoratul care doreşte continuarea reformelor începute de Traian Băsescu. Avem cel mai tânăr şi mai instruit electorat. Plecând de la moştenirea lăsată de Băsescu, noi o revendicăm. Deocamdată suntem singurii. Această fundaţie solidă pe care vrem să o preluăm trebui ca cineva să construiască pe ea”, a spus Elena Udrea.

Udrea a încercat să vândă din nou importanța electoratului pro-Băsescu pentru candidatul dreptei, acuzând PNL şi PDL de faptul că au abandonat acest electorat.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Între Ponta şi Iohannis, îl voi vota pe Iohannis

“Cred că va face diferenţa în turul I. A te detaşa de preşedinte după ce ai fost alături de el zece ani este o lipsă de logică politică. De ce să te aşezi în corul celor care au ca strategie conflictul cu Traian Băsescu şi să sfidezi un electorat al preşedintelui? Nu înţeleg de ce această construcţie nouă îşi propune să se confrunte cu preşedintele. Calculul politic arată că cineva trebuie să ia electoratul băsist”, a mai adăugat Udrea.

Referindu-se la candidatul PMP la prezidenţiale, Udrea a susţinut că este “cel mai bine pregătit dintre candidaţi”, neuitând totuşi să trimită şi nişte săgeţi în direcţia lui Cristian Diaconescu.

“Dacă luăm competiţia ca una de popularitate, e nevoie de mai multă vizibilitate, indiferent cât de bine eşti pregătit”, l-a atacat voalat Elena Udrea pe Diaconescu.

Citeşte şi: Sondaj alegeri prezidenţiale. VICTOR PONTA va fi viitorul preşedinte indiferent cu cine joacă finala

Dar adevărul este că electoratul pro-Băsescu despre care vorbeşte Elena Udrea nu prea mai există, devenind din în ce mai mic. Iar cum electoratul pro-Băsescu este practic, întregul electorat al PMP, putem spune că Elena Udrea păstoreşte un partid, care deşi recent înfiinţat, este deja unul muribund. Cât despre o posibilă venire a lui Traian Băsescu în cadrul partidului pe care astăzi îl conduce din umbră, nici acest lucru nu va schimba prea multe. Atât Elena Udrea, cât şi Traian Băsescu, sunt două personaje politice a căror dată de expirare se apropie cu pași repezi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 2014
ogarulcenusiu
fara indoiala ca PMP da semne de oboseala si asta din cauza ca elena udrea nu a vrut sa renunte la sefia partidului.miscarea populara s-a format pe un alt schelet si progresa constant pt ca intradevar se intrezarea un alt fel de politica. din momentul in care a venit elena udrea totul s-a schimbat si rezultatele se vad. acest mic partid este evident mic pt ca este un partid de buzunar pe care dl basescu i l-a facut cadou dnei e udrea. am scris nenumarate comentarii prin care am prevenit-o ca asta se va intampla dar vad ca nu vrea sa renunte astfel ca din ce in ce acest partid va deveni o amintire si va constitui un mare esec dar mai ales o mare dezamagire pt cei care si-au pus speranta ca va fi altceva deact politica obisnita.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ