Sondaj alegeri prezidenţiale. VICTOR PONTA va fi viitorul preşedinte indiferent cu cine joacă finala

| 05 aug, 2014

Victor Ponta candidat. Nu mai este niciun dubiu : Victor Ponta va intra de pe primul loc în turul II al alegerilor prezidenţiale din acest an. Mai mult, conform măsurătorilor sociologice, premierul nu are niciun rival pentru turul II, fapt confirmat şi de ultimul sondaj SocioPol.

Alegeri prezidentiale 2014. Altfel spus, odată ajuns în turul II, Victor Ponta are drumul deschis către Cotroceni, niciun alt posibil contracandidat nefiind în stare să-i pună probleme reale actualului prim-ministru. Fie că vorbim de Crin Antonescu, Mihai-Răzvan Ungureanu sau de Klaus Iohannis, nu ne putem aştepta la vreo surpriză din partea vreunuia dintre ei, diferenţele de scor dintre aceştia şi Victor Ponta fiind de-a dreptul uriaşe.

Astfel, dacă Victor Ponta îl va avea de înfruntat în turul II pe Klaus Iohannis, primul-ministru s-ar impune cu lejeritate în faţa primarului Sibiului, cu un scor sec de 60% la 40%.

Candidati prezidentiale 2014. “Victor Ponta şi Klaus Iohannis este clar că vor intra în turul al doilea. Situaţia este incomparabil mai slabă decât în 2009 când procentele celor doi, Traian Băsescu şi Mircea Geoană fiind la un scor mai apropiat decât sunt acum Ponta şi Iohannis”, este de părere şi sociologul Mirel Palada.

Citeşte şi: VICTOR PONTA CANDIDAT. Care este modelul de preşedinte pe care îl propune Ponta

În acelaşi timp, dacă MRU ar reuşi să ajungă în turul II alături de Victor Ponta, fostul premier s-ar înclina în faţa actualului ocupant al Palatului Victoria, Ungureanu înregistrând un scor modest de doar 36%, faţă de cele 64 de procente pe care Victor Ponta ar urma să şi le treacă în cont. O situaţie cu adevărat interesantă este redată de scenariul conform căruia, în turul II, Victor Ponta l-ar avea contracandidat pe fostul său partener de alianţă, Crin Antonescu. Trădarea obiectivelor asumate pe vremea când se afla în USL îşi spun cuvântul în scorul ruşinos pe care Antonescu l-ar obţine în urma unei confruntări cu premierul Victor Ponta. Mai precis, primul-ministru ar avea câştig de cauză, reuşind un scor record de 70%, faţă de doar 30% pe care i-ar obţine Crin Antonescu.

Victor Ponta candidat. De asemenea, şi în ceea ce priveşte intenţia de vot pe partide, situaţia este la fel de clară. Astfel, dacă duminica viitoare s-ar desfăşura alegeri parlamentare, Alianţa PSD-UNPR-PC ar ieşi detaşat câştigătoare, bucurându-se de încrederea a 45% din electorat, mai mult decât PNL (20), PDL (13), PMP (6) şi UDMR (5) la un loc.

Toate aceste date ne conduc la o singură concluzie, sintetizată în doar trei cuvinte : Victor Ponta Preşedinte!

Citeşte şi: VICTOR PONTA CANDIDAT. Sondaj INSCOP. Victor Ponta cu un picior in Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 aug, 2014
condrea
ZI ISTORICA PENTRU ROMANIA
Azi 5.08 va fi o zi cu adevarat istorica pentru Romania:
1.Isi anunta candidatura viitorul presedinte al Romaniei-d-na Monica Macovei;
2.Varanul va face un popas de cativa ani la Rahova.
Dumnezeu este Mare, numai El putea sa puna cap la cap cele 2 momente- ce se vor dovedi-istorice pentru Romania.
05 aug, 2014
doario
buna gluma asta... :))
Pai daca face parte din PSD, doar nu o sa zica cum ca Geoana castiga alegerile :))
05 aug, 2014
prahovean
sociologul Mirel Palada este tipul ala,purtator de vorbe,la Guvern?
dle,am facut liceul Industrial nr 5 din Campina cu el,era bun la traforaj,asa de rau a ajuns?se bate in preziceri cu mama Omida?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ