Ce înseamnă soluție nemțească, în Justiție, pentru Klaus Iohannis?

| 04 aug, 2014

Ce înseamnă pentru Klaus Iohannis o soluție nemțească în ceea ce privește Justiția? Să înțelegem că românilor le-a mai fost dat un candidat care aruncă cuvintele cu prea mare ușurință și nu realizează obligațiile funcției pentru care candidează?

Ce ți-e scris în frunte ți-e pus, se spune adesea. Candidatului nedesemnat Iohannis îi este scris să nu scape de propriile afirmații și asta indiferent cât de tare tace și cu câtă obstinație evită întâlnirile cu presa pe tema procesului cu ANI sau a numeroaselor case din Sibiu. Dacă Iohannis a intrat în silenzio stampa, presei nu i-a rămas altceva de făcut decât să ia din urmă toate declarațiile acestuia, în speranța că vor găsi ceva relevant cu privire la problemele sale.

O astfel de precizare, pe care în prezent o regretă mai mult ca sigur, a făcut-o Iohannis prin aprilie, pentru revista Kamikaze.

Citeşte şi: Iohannis a avut întotdeauna probleme de loialitate față de susținătorii săi


”Rep.: OK, dar dacă totuși se întâmplă să pierdeți următoarea fază a procesului și sunteți declarat incompatibil, ce faceți? Că rămâneți un simplu neamț din România, fără dreptul de a fi pus într-o funcție publică.

K.I. (râde): Aș rămâne un simplu politician neamț din România, așa e. Dar găsim noi o soluție nemțească și în situația aceea, deși sper să nu ajungem acolo.”

Citeşte şi: Îi este ruşine lui Iohannis de propriul nume?


Acum, gluma-i glumă și noi înțelegem profilul umoristic al colegilor de la Kamikaze, dar dincolo de acest aspect, rămânem cu impresia supărătooare că ”neamțul harnic” este mai balcanic ca mulți dintre noi și, în consecință, un adept nedeclarat al metodei care zice că ”văzând și făcând”, pe variațiunea ”o mână spală pe cealaltă”.

Citeşte şi: Asul din mâneca lui CĂTĂLIN PREDOIU în lupta cu KLAUS IOHANNIS

Deci, ce înseamnă pentru Klaus Iohannis o soluție nemțească în ceea ce privește Justiția? Să înțelegem că românilor le-a mai fost dat un candidat care aruncă cuvintele cu prea mare ușurință și nu realizează obligațiile funcției pentru care candidează? Sau Iohannis știa de atunci, dar nu spunea, ceea ce mulți au început să bănuiască abia acum și anume că nu el este candidatul dreptei, caz în care, suntem de acord cu domnia sa, chiar nici nu mai contează ce probleme are în instanțe și cum sau când și le va rezolva.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 aug, 2014
cantautor
Dle Sultanescu,nu stiu cum arata solutia Iohannis pentru justitie..
dar imi imaginez solutia Ponta:toti baronii liberi,Nastase Patrucase liber si in general,cu carnet USD,liber la furat de la stat..
Palada,ministru Propagandei..avand liceul industrial 5 la baza iar Sultanescu,consilier de imagine...avansati prorectori si rector la Academia Stefan Gheorghiu(vechea denumire...)
04 aug, 2014
Gogaie
Autor obiectiv
Ce comentariu tendentios. Din alte inscrisuri eu am inteles ca nu era vorba, ca la hotul Nastase, despre nenumaratele case ci ... de doua!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ