Cristian Diaconescu: Victor Ponta trebuie să aleagă între calitatea de candidat şi cea de prim-ministru

| 04 aug, 2014

Cristian Diaconescu candidat. Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale, a declarat luni că Victor Ponta trebuie să aleagă între calitatea de candidat şi cea de prim-ministru, considerând că 'este inadmisibil să facă promisiuni profitând de ambiguitatea acestei calităţi'.

"Îi cer să aleagă între calitatea de candidat şi cea de prim-ministru. Este inadmisibil ca pe banii noştri să facă excursii în teritoriu cu nuanţă electorală, dar şi mai grav, este inadmisibil să facă promisiuni profitând de ambiguitatea acestei calităţi. (...). Pe scurt, dacă doreşte să fie candidat la Preşedinţie, să demisioneze din funcţia de prim-ministru acum', a afirmat Diaconescu după şedinţa Consiliului Executiv Naţional al Partidului Mişcarea Populară (PMP).

Citeşte şi: De ce vrea CRISTIAN DIACONESCU să o bată pe Elena Udrea cu Macovei şi MRU?

Victor Ponta candidat. El a susţinut că premierul Victor Ponta a participat duminică la manifestările din judeţul Harghita 'în speranţa obţinerii voturilor secuilor'.

'Printr-o prezenţă de la cel mai înalt nivel administrativ al statului român, în încercarea stângace de a obţine voturi, dânsul (n.r. - Victor Ponta) a făcut o gafă extraordinară. (...) Sunt convins că cei care au participat la acest eveniment nu se lasă păcăliţi, deoarece, dacă raţiunile electorale îi vor cere, domnul Ponta va nega şi acest semnal pe care îl doreşte a fi, de conciliere către minoritatea maghiară', a spus Diaconescu.

Alegeri prezidenţiale 2014. Pe de altă parte, Cristian Diaconescu a spus că aceia care se referă la separarea credinţelor în România, să lase la o parte aspiraţiile politice şi 'să nu se amestece în zona credinţei fiecăruia'.

'Să fie deosebit de atenţi în a nu jigni şi a nu insulta credinţa fiecăruia, pentru că şi protestanţii, şi ortodocşii, şi catolicii sunt toţi creştini', a mai precizat Diaconescu.

Citeşte şi: CRISTIAN DIACONESCU, candidatul iepure al lui Băsescu - prima smotoceala cu electoratul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ