De ce vrea CRISTIAN DIACONESCU să o bată pe Elena Udrea cu Macovei şi MRU?

| 30 iul, 2014

Cristian Diaconescu face un joc o idee mai inteligent: lasă o uşă deschisă în PMP pentru Monica Macovei, pe care se strecoară repede şi Mihai Răzvan Ungureanu.

Cristian Diaconescu candidat. Candidatul invizibil al PMP, Cristian Diaconescu, a invitat-o pe Monica Macovei să intre în partidul condus de Elena Udrea. Opoziţia în partid faţă de persoana Elenei Udrea este inexistentă. Cei mai mulţi care au atacat-o au ales concomitent să părăsească barca lui Băsescu. Diaconescu, însă, face un joc o idee mai inteligent, lasă o uşă deschisă în PMP pentru Monica Macovei, pe care se strecoară repede şi MRU.

Mihai Răzvan Ungureanu, eternul candidat al FC, proaspăt absorbit în marea construcţie de Dreapta, profită de gestul lui Diaconescu pentru a plasa un atac bine ţintit la adresa Elenei Udrea. MRU a spus nici mai mult nici mai puţin că dacă el, împreună cu Monica Macovei ar intra în PMP, primul lucru pe care l-ar face ar fi să o dea afară din propriul partid pe Elena Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea candidat. Elena Udrea revine în cursa pentru preşedinţia României

Candidaţi preşedinţie 2014. Este interesant de urmărit conflictul Cristian Diaconescu – Elena Udrea, care se poartă acum pe modelul unui război de proximitate. Diaconescu foloseşte tactici subtile pentru a o săpa pe Udrea şi pentru a scădea la maxim şansele de a-l înlocui din postura de candidat la prezidențiale. Udrea contracarează pragmatic: din 10 apariţii PMP, 9 sunt cu ea. Udrea este mult mai vizibilă în spaţiul public decât este Diaconescu, deşi cel puţin pentru moment nu candidează la nicio funcţie, nu-i aşa?

Războiul cu cuţitele pe masă dintre Monica Macovei şi Elena Udrea este de notorietate. Tot anul 2014 au fost la cuţite, s-au acuzat una de cealaltă de trădare şi la un moment dat pe fir a intrat chiar preşedintele Băsescu, care s-a declarat dezamăgit de fostul său ministru al Justiţiei. După toate cele, ca o floare, Cristian Diaconescu o invită, colac peste pupăză, pe Macovei să vină în PMP, pentru că este clar că cei din PDL şi PNL nu o au la suflet pentru că nici măcar nu vor să o bage în seamă cu prezidenţialele.

Singurul obiectiv pe care Diaconescu îl urmăreşte este să îşi sape şefa de partid, cam în acelaşi mod în care doamna Udrea îi ia lumina reflectoarelor candidatului PMP la prezidenţiale.

Citeşte şi: Monica Macovei amenință să devină un candidat-problemă pentru dreapta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
Tache a' lu' Câncea
Vorbe-n vant !
" Cand pisica nu-i acasa / Joaca soarecii pe masa..." ! Cam asa se intampla si cu nea Cr. Diaconescu al nostru : Elena Udrea - se mira unii carcotasi - n-a mai aparut de cateva zile pe " sticla " si tot poporul de jurnalisti si politicieni au dat navala sa-si dea cu presupusul si chiar sa vorbesca fara sa gandeasca...Diaconescu s-ar putea sa fi fost usor surmenat, sau sa-i fi luat inainte elanul vorbelor, ca altfel nu-mi explic prapastiile pe care le-a debitat. Mirarea mea e cu atat mai mare cu cat toti il cunosc un om echlibrat, care nu arunca vorbe-n vant. Ce sa se fi intamplat intre timp cu individul ? Si-a luat-o in cap si se vede deja presedinte ? A primit precum IUDA cei zece arginti pentru a trada ? A primit din partea cuiva un ordin ? Fiindca oameni detestati de intregul PMP precum MRU si Macovei, nici in cele mai negre cosmaruri n-au ce cauta in " partidul altfel ", in nicio ipostaza...pariez ca problema se va rezolva, cu scantei, la nivelul conducerii PMP...si se vor lua hotarari decisive !
30 iul, 2014
Sultanescu Izabela
De inundatii cine se ocupa Dle Sultanescu?
de mortul "aproximativ "am inteles ca Oprea
de apa,am inteles ca Pricopie,aduce cica noroc
cretinilor..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ