Tamponări între PMP şi PNL. Maşina Elenei Udrea, lovită de un liberal

| 06 aug, 2014

Vlad Nistor, deputat PNL,  i-a lovit, din neatenţie, mașina Elenei Udrea.

Intre Elena Udrea si deputatul liberal Vlad Nistor, a avut loc la propriu o ciocnire. Un incident care putea deveni neplăcut, dacă nu exista umorul protagoniștilor, a avut loc aseară în curtea unei televiziuni. Deputatul liberal, profesorul Vlad Nistor, a ieșit de la o emisiune și se grabea să ajungă la un alt post de știri.

În parcare ajunsese între timp mașina cu Elena Udrea, care avea programată o emisiune televizată. Șoferul șefei PMP parcase mașina chiar în spatele automobilului condus de profesorul Nistor. În grabă, acesta nu s-a mai uitat în spate, a dat în marșarier și a lovit aripa mașinii lui Udrea. Vlad Nistor s-a înțeles amiabil cu șoferul colegei de la PMP și aceasta își va repara mașina pe asigurarea liberalului.

Contactat de Sursa Zilei, profesorul Nistor a comentat ironic incidentul. “Nu s-a întâmplat mare lucru, pentru că nu aveam viteză. Oricum, nu aveam de gând să dau atacul la PMP și, cu siguranță, chiar dacă vroiam, nu alegeam în nici un caz această cale!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ