Motivul pentru care nu se poate desfiinţa USL

| 04 aug, 2014

USL s-a rupt. Liderii PSD nu vor da curs invitaţiei venite din partea PNL prin care liberalii propuneau ca luni să fie semnat un acord de încetare a Protocolului Uniunii Social Liberal (USL) şi de desfiinţare a USL, deoarece bilanţul contabil al Uniunii aferent anului 2013 conţine datorii neachitate, precizează secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

USL s-a rupt. Potrivit unui comunicat de presă remis luni Andrei Dolineaschi explică faptul că un acord de desfiinţare a USL este posibil numai din momentul în care toate datoriile către diverşi furnizori vor fi integral achitate.

'PSD nu dă curs invitaţiei de a participa la întâlnirea propusă pentru data de 4 august 2014, întrucât bilanţul contabil aferent pentru anul 2013 al USL conţine datorii neachitate către diverşi furnizori, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel central. Bilanţul este publicat în urma înregistrării la termen conform legislaţiei în vigoare, pe site-ul ANAF, şi este supus controlului de către Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). Prin urmare, semnarea unui acord de încetare a Protocolului USL şi de desfiinţare a Uniunii Social Liberale nu poate fi operată până când această alianţă politică nu îşi achită integral datoriile înregistrate către furnizori', spune Dolineaschi, potrivit sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ