Tăriceanu: Proiectul asumat şi angajat de USL în faţa românilor în 2012 trebuie continuat

| 08 aug, 2014

Refacere USL. Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PLR, a declarat, într-un interviu pentru ph-online.ro, că nu exclude posibilitatea refacerii USL, deoarece crede că proiectul "asumat şi angajat în faţa românilor în 2012 trebuie continuat".

"O variantă a refacerii USL este posibilă. Nu am făcut şi nu fac un secret din faptul că, personal, cred că proiectul asumat şi angajat de USL în faţa românilor în 2012 trebuie continuat. România are nevoie, mai degrabă, ca angajamentele luate de vechiul USL să fie duse la îndeplinire. Încă sunt reprezentanți ai fostului USL care vor să ducă proiectul mai departe, iar eu sunt unul dintre ei. Chiar și premierul Ponta este pentru respectarea angajamentelor asumate", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, in interviul acordat ph-online.ro.

Citeşte şi: Motivul pentru care nu se poate desfiinţa USL

Refacere USL. "Ceea ce au în comun PSD și PLR este faptul că, până la urmă, reprezentanții noştri sunt aleşi pe o listă comună, cea a USL. Aceștia s-au prezentat în fața românilor din partea USL-ului. Cetăţenii ne-au dat această încredere, iar votul pe care ni l-au acordat ne creează şi nişte responsabilităţi, pe care unii le-au uitat pe parcurs", a completat fostul premier, care şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale 2014.

Vorbind despre PNL, Călin Popescu Tăriceanu a folosit termeni ca "amărăciune", "dezamăgire", "tristețe" şi "trădare". "Am încercat în zadar să trag un semnal de alarmă în cadrul PNL, alături de colegii din Grupul de Inițiativă pentru Păstrarea Identității Liberale, cu privire la direcția în care se îndreaptă partidul. Însă, așa cum ne-a obișnuit conducerea PNL din ultimul timp, cei care am avut curajul să ne exprimăm opinia am fost fie marginalizați, fie excluși din partid", a completat Tăriceanu.

Citeşte şi: Ponta: Refacerea USL m-ar determina să mă retrag din postura de prezidenţiabil

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ