KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Iohannis - marele absent de la priveghiul PNL

| 02 aug, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. PNL a sucombat, cu speranța deșartă că acesta este pretextul necesar pentru a putea anunța că PNL trăiește, reînoit și revigorat prin baza materială a ”absorbiților” de la PDL. Problema care apare însă cu un astfel de deces este că, de la un anumit punct încolo, nu prea mai răspunde la comenzi.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Cu alte cuvinte ”să mori” politic e relativ ușor, dar să renaști... ei bine, aceasta este deja o altă poveste.

CITEŞTE ŞI: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. De ce tace Iohannis?


O dată cu tencuiala căzută după ce Antonescu a părăsit partidul, trântind ușa, n-au încetat să cadă bucăți din ce în ce mai mari și mai importante din PNL. Cea mai mare, despre care nimeni nu vorbește, din teamă superstițioasă, este plecarea celor 30 de parlamentari liberali, spre Tăriceanu. Cu identitatea doctrinară iremediabil compromisă înțelegerile cu Băsescu și adeziunea negândită la tabăra popularilor, PNL asistă neputincios cum polul liberalismului se reface în altă zonă a eșichierului politic, devenit inaccesibil. Partidul care a mizat totul pe o carte, mai precis pe un om, fie el și ”neamț” și ”harnic” și ”providențial” zace în ruină și asistă din moarte clinică cum istoria și politica se pregătesc să treacă mai departe, fără PNL. Neamțul Iohannis tace și tace adânc, iar despre ce ”face” în acest timp, niciun liberal nu poate să zică nimic, nici măcar cel care ar trebui să fie cel mai avizat, adică purtătoarea de cuvânt Alina Gorghiu. În tăcerea desăvârșită și dramatică în care s-a scufundat, putem spune că PNL a decedat dar nu a intrat încă în putrefacție, pentru simplul motiv că mai sunt pe acolo niște mărunte interese personale, ale unor personaje care așteaptă să vadă ce le pică de la marea împărțeală de funcții prin care se presupune că va debuta ACL...


CITEŞTE ŞI: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. După ce s-a văzut cu sacii în căruță, candidatul dreptei a plecat în vacanță

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ