Frunzăverde de alun, m-a făcut maica nebun. Cum încearcă sforarul PNL-PDL să ne păcălească

| 01 aug, 2014

UNIFICAREA DREPTEI. Așadar, în 2012, când a părăsit PDL pentru PNL, Sorin Frunzăverde a plecat de fapt într-un fel de misiune de colonizare, prin care să aducă PNL în PDL.

UNIFICAREA DREPTEI. Gluma săptămânii e fără doar și poate declarația lui Sorin Frunzăverde, care a spus pentru presa locală că el este cel căruia trebuie poporul român să-i mulțumească pentru unificarea dreptei. De fapt, anunțul Ayatollahului a fost despre vizita sa, alături de Cătălin Predoiu, în SUA, dar informația despre misiunea sa de când s-a transferat la PNL mi s-a părut mult mai amuzantă.

Așadar, în câteva rânduri Frunzăverde ne-a dat două informații prețioase. Insist, mai importantă mi se pare cea referitoare la meritele sale în unificare dreptei. Acest subiect îl voi lăsa la urmă.

Citeşte şi: Băsescu a apăsat încă o dată butonul Frunzăverde

Potrivit președintelui CJ Caraș-Severin, acesta, alături de Cătălin Predoiu, nu Klaus Iohannis, a făcut o vizită „discretă” la începutul lunii iulie în Statele Unite, unde s-a întâlnit cu persoane importante. Atât de importante, că nu le poate menționa numele. Până la urmă, vizita a fost una discretă. O vizită în SUA a efectuat și Crin Antonescu în luna mai și s-a lăudat cu ea, dar n-a beneficiat de vizibilitatea dorită, ba chiar s-a glumit pe seama lui deoarece a reușit performanța de a se întâlni (atenție!) cu adjunctul asistentului Secretarului de Stat. Probabil ceva asemănător s-a întâmplat și la vizita lui Predoiu și Frunzăverde. Cei doi s-au văzut cu persoane de rang inferior din administrația americană, așa că în loc să se facă de râs, au preferat să își învăluie mica escapadă în mister și să afirme că ar fi fost ceva discret, deci important.

Acum că am lămurit ce-i cu misterioasa vizită a celor doi creștin liberali în SUA, deși în continuare e ciudat faptul că Predoiu este cel care a zburat către continentul american, și nu Iohannis, să trecem la partea distractivă, cea referitoare la rolul jucat de Frunzăverde în „unificarea dreptei”.

Declarația în cauză este următoarea: „Nu a fost o vizită secretă, a fost, hai să spunem, discretă şi serioasă, aşa cum a fost şi demersul meu, început în 2012, de a unifica dreapta română şi care e un proiect care a reuşit. Aşa cum a fost şi în 2005, dacă vreţi, demersul pe care l-am iniţiat şi l-am dus până la capăt, de a lua Partidul Democrat din Internaţionala Socialistă şi de a-l duce în partidul popularilor europeni. Aşa cum am făcut şi cu Partidul Naţional Liberal acum. Cred că în România e nevoie de acţiune politică serioasă, nu neapărat de apariţii televizate, pline de verb gol”.

Citeşte şi: FUZIUNE PNL-PDL. Blaga: Numele partidului va fi PNL

Alianţa Creştin Liberală. Așadar, în 2012, când a părăsit PDL pentru PNL, Frunzăverde a plecat de fapt într-un fel de misiune de colonizare, prin care să aducă PNL în PDL. A fost cel care a negociat intrarea PNL în PPE, iar acum aflăm că este unul din artizanii Alianţei Creştin Liberale. Culmea ironiei este că liberalii, în perioada în care exista USL, mai aruncau săgeți spre Ponta, acuzândul de o înțelegere cu Băsescu, când în fapt ei găzduiau în conducerea lor unul dintre principalii colaboratori ai lui Băsescu, care, iată, lucra la misiunea sa, aceea de a unifica PDL și PNL. Un fel de „hoțul strigă hoții!”.

Acum, că avem aceste informații, o întrebare logică se impune: a știut Antonescu despre aceste planuri sau a fost lucrat frumos?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 aug, 2014
Breaking news de la BOR
Fiindcă nu are încredere în băncile de spermã, un preot a decis să-şi ţină sperma în sfântul potir

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini oameni au încredere în bănci, inclusiv băncile de spermã, arată un sondaj recent. Astfel, un preot inventiv a decis să-şi păstreze sperma în sfântul potir, departe de privirile curioase ale credincioşilor sau de eventualele enoriaşe care poftesc la boaşele părintelui.

“Să-mi depun sperma la bancă ? Aţi înnebunit ? Nu mi-aş depune nici măcar banii pe care-i obţin prin jupuirea fraierilor care vin să-mi asculte sporovăiala duminicală.” a spus părintele Escrocherie. “Ăia de la bancă sunt nişte incapabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe sperma de-o viaţă. Eu fac muncă manuală la fiecare rugăciune, nu vreau să mă trezesc că pleacă vreunul cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există preoţi care aleg să-şi păstreze sperma în cădelniţă sau în sticlele cu vin liturgic: “Credincioşii sunt de-a dreptul înnebuniţi după vinul liturgic. Într-adevăr, unii se mai întreabă din când în când de ce are gust bizar şi consistenţă cleioasă, dar le spunem că acest lucru se petrece datorită credinţei noastre bimilenare, vii şi nealterate. Intenţionăm ca în viitorul apropiat să introducem în parohii moaşte marinate în spermã, dar acestea vor fi rezervate enoriaşilor premium, acelora care ne fac reclamă pe net sau postează pe Facebook citate din Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu şi Petre Ţuţea.”
03 aug, 2014
Preafericitul Daniel Trafaleteanul
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de ċăċat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de ċăċat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat ċăċat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit să consume ċăċat în timpul slujbelor, ci şi-au luat şi câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat ċăċat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de ċăċat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce ċăċat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de ċăċat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de ċăċat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce ċăċat în afara ţării, chiar şi prin moschei, sinagogi sau temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de ċăċat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!
03 aug, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Şamponul Arsenie Boca - pentru că meritaţi!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ