Victor Ponta îşi menţine nominalizările pentru ministerele Culturii şi Bugetului

| 01 aug, 2014

Victor Ponta nominalizări. Victor Ponta îşi menţine propunerile de miniştri înaintate la Cotroceni, în ciuda solicitării preşedintelui Traian Băsescu de a se mai gândi asupra nominalizărilor la ministerul Culturii şi la cel al Bugetului.

Victor PONTA a precizat, ulterior, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că dacă şeful statului va respinge propunerile, aşa cum îi permite decizia Curţii Constituţionale, va face altele noi, însă a apreciat că poziţia preşedintelui pe acest subiect este 'catastrofală '.

'(Dacă respinge propunerile-n.r.) prin decizia Curţii Constituţionale care îi dă voie să respingă o dată, voi face alte două propuneri, dar poziţia domnului Băsescu cred că este una total politico-neserioasă sau ca să citez din domnia sa care tot dădea lecţii de cultură, azi a fost mai catastrofal decât în alte dăţi. Chiar a fost mai catastrofal decât el însuşi', a spus Ponta la Antena 3.

Citeşte şi: VICTOR PONTA: Farsa cu bipezii îi poate fi reproşată Rozaliei Biro de orice om, dar nu de preşedinte

Victor Ponta nominalizări. Senatorul UDMR Rozalia Biro, preşedintele CRU al Uniunii, este propunerea premierului Victor Ponta pentru funcţiile de vicepremier şi ministru al Culturii în locul lui Kelemen Hunor, care a anunţat că demisionează din Guvern.

Pentru poziţia de ministru pentru Buget a fost nominalizat Claudiu Manda, absolvent al Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, Secţia Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Propunerile de miniştri nu sunt potrivite. Ce spune VICTOR PONTA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ