PNL îi cere lui Ponta să retragă nominalizarea lui Claudiu Manga. E finul lui Zgonea

| 01 aug, 2014

PNL îi solicită premierului Victor Ponta să retragă nominalizarea deputatului PSD Claudiu Manda pentru postul de ministru delegat pentru Buget şi să îşi ceară public scuze.

'Încep cu o solicitare pe care PNL o face prim-ministrului Victor Ponta de a-şi retrage nominalizarea lui Claudiu Manda pentru funcţia de ministru al Bugetului şi îi cerem, totodată, să îşi ceară şi scuze pentru această nominalizare. Este inadmisibil ca în România Guvernul să devină o afacere de familie, o afacere între rude. După ce-l avem în marea familie PSD-istă pe vicepremierul Oprea, ministru de Interne şi naş al lui Victor Ponta, după ce-l avem în Guvernul Ponta pe ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, ca văr al premierului Ponta, după ce-l avem în fruntea senatorilor PSD ca lider pe socrul prim-ministrului Ponta, astăzi ni se propune să avem şi un fin al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, vineri, vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu într-o conferinţă de presă.

El consideră că 'este prea mult pentru un guvern cu atâtea rude' şi că premierul 'trebuie să înţeleagă că nu este guvernul familiei lui ci este vorba de Guvernul României şi că este o batjocură la adresa românilor să propui ca ministrul Bugetului un om fără nicio experienţă profesională în acest domeniu'.

Atanasiu susţine că 'singura tangenţă pe care a avut-o Claudiu Manda cu Ministerul Bugetului este falsul în declaraţiile făcute, potrivit cărora ar fi fost contabil-şef la o firmă înainte de a absolvi facultatea'.

Premierul Victor Ponta a anunţat vineri că a trimis preşedintelui Traian Băsescu propunerile pentru noii miniştri de la Cultură şi Buget.

Propunerea pentru postul de ministrul al Culturii şi cel de vicepremier din partea UDMR este Rozalia Biro, în timp ce pentru portofoliul bugetului a fost propus Claudiu Manda, deputat PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ