Dezvăluirea lui Liviu Dragnea! Cu cine se va confrunta Victor Ponta în turul doi al prezidenţialelor

| 31 iul, 2014

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat joi că în turul al doilea al prezidenţialelor Victor Ponta se va confrunta de fapt cu Traian Băsescu, ţinând cont că toţi candidaţii potenţiali ai dreptei se bazează pe nucleul dur de votanţi ai actualului preşedinte.

"'În turul doi va fi o confruntare între Victor Ponta şi Traian Băsescu. Traian Băsescu nu mai candidează direct, dar candidează prin epigoni, prin urmaşi. (...) Toţi aceşti candidaţi care şi-au anunţat dorinţa...potenţiali candidaţi - Cristian Diaconescu, Cătălin Predoiu, Klaus Iohannis, am auzit că şi Monica Macovei, toţi aceşti oameni se bazează, dincolo de altceva, pe nucleul dur de votanţi ai lui Traian Băsescu. 6% (cât ar reprezenta acest nucleu dur-n.r.) în turul doi contează', a afirmat Dragnea într-un interviu acordat DC News.

Citeşte şi: De ce va fi Victor Ponta un preşedinte altfel?


Preşedintele executiv al PSD a explicat că cel care se va bate cu Victor Ponta în turul doi va fi susţinut de Traian Băsescu în schimbul funcţiei de prim ministru.


'Toţi ştim că Traian Băsescu a spus-o clar şi explicit, că el negociează susţinerea pentru a primi funcţia de prim ministru. Eu cred că turul II va fi o confruntare între Victor Ponta, care reprezintă dorinţa de a se schimba acest regim abuziv şi un om susţinut de Traian Băsescu(...) care ar putea să dea neşansa românilor ca Traian Băsescu să îşi perpetueze regimul încă 5 ani de zile, ca să avem cel puţin 15 ani de regim Băsescu', a mai spus Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
hhEx6gB45E
CbXvsxTO
Nu contest elcetefe in cascada. Am vrut doar sa semnalez ca unii descopera ca daca statul reduce salariile atunci statul incaseaza mai putine impozite pe acele salarii. Atata zic Iohannis Co. Restul este perfect adevarat, dar domnii respectivi nu au reusit sa ajunga pana acolo cu rationamentul, sau au considerat ca nu suntem vrednici de a le asculta rationamentul pana la capat.
23 aug, 2014
U2wWVDlYbgKV
8KUuPpMHHCj
Patrascu Adrian spune:Un popor obosit si fara puittna de a discerne va gira cu votul sau orice i se va comanda . Solutia pentru ceilalti ar fi : sa fugim cat mai putem . Altminteri ,cartitorii , adica noi cei ce nu suntem de acord , vom merge la puscarie sau mai rau . http://iblqsztgt.com [url=http://bghvmwk.com]bghvmwk[/url] [link=http://gyzicaj.com]gyzicaj[/link]
21 aug, 2014
MwurRPRt6Eqc
84cMYMbv
I seharced a bunch of sites and this was the best.
19 aug, 2014
XfwElhT5EXR5
y0Zhz7vduo
If you're looking to buy these artciles make it way easier.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ