Un MUZICIAN vrea la Cotroceni: Trăim în prezent sub dictatura banului. Nu mai putem continua așa

| 30 iul, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Lista candidaților pentru președinție se mărește. Fondatorul trupei Blazzaj, Eduard Jak Neumann, își anunță candidatura pentru Cotroceni printr-o scrisoare adresată românilor în care le cere să îi susțină candidatura indepentă. Artistul şi-a fixat şi programul politic cu care vrea să se prezinte în faţa alegătorilor.

Timișoreanul Eduard Jak Neumann şi-a trasat obiective clare ca preşedinte al României. Într-o "Scrisoare pentru toţi românii", postată pe blogul personal, muzicianul susţine că, "asa cum arata acum, politica promoveaza doar pe cei care dovedesc coruptibilitate si inconstienta".

Candidați prezidențiale 2014. "Cum putem ajunge sa participam la deciziile care ne influenteaza fara sa alegem intre doua rele, unul mai mare decat celalalt, la intervale de 4-5 ani? Daca suntem capabili sa tastam pe butoanele telefonului un cod pentru contorul de electricitate sau sa transmitem unui robot optiunile noastre despre produse comerciale, de ce nu putem folosi aceasta unealta pentru participare politica? (...)

Educatia romanilor este esentialmente internationala. Romania este gata sa faca, prima, cel mai curajos pas din istorie: Adoptarea Declaratiei Universale a Drepturilor Omului ca si constitutie si sustinerea ONU in asumarea unui rol central in dezvoltarea umana prin centralizarea armelor si rationalizarea resurselor planetare si a productiei industriale. Acesta este pilonul de baza al participarii mele la campania prezidentiala. Cred in curajul natiunii romane de a elimina razboiul din posibilitatile de reactie la nivel national si international", susţine artistul.

Citește mai mult pe RomaniaTV.net.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ