Liviu Dragnea: Nu există victorie uşoară în alegerile prezidenţiale

| 29 iul, 2014

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Craiova, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, că nu există victorie uşoară în alegerile prezidenţiale, punctând că în România, funcţia prezidenţială are o importanţă covârşitoare în arhitectura statului şi o încărcătură emoţională profundă.

'(...) Să fim conştienţi toţi că nu există victorie uşoară în alegerile prezidenţiale. Această regulă este valabilă oriunde în lume, iar la noi în partid cu atât mai mult. Mai ales că în România funcţia prezidenţială are o importanţă covârşitoare în arhitectura statului şi are o încărcătură emoţională profundă. Oricât de slabi ar părea adversarii noştri, cât de vulnerabili ar fi, victoria nu va niciodată uşoară. Să nu uitaţi că vanitatea este cel mai grav păcat. Am văzut mulţi candidaţi inclusiv la noi de-a lungul anilor care au crezut că suntem deja preşedinţi, să nu ne lăsăm înşelaţi de avansul pe care îl avem şi să nu uităm că cel mai important lucru este să muncim, să fim organizaţi şi că Victor Ponta va fi preşedinte atunci când se va număra ultimul buletin de vot şi rezultatul va fi oficial', a spus Dragnea.

În context, acesta a ţinut să le transmită colegilor de partid prezenţi la eveniment că deşi este vorba despre o campanie la nivel naţional, voturile se vor câştiga în teritoriu, îndemnându-i pe aceştia la discuţii directe cu electoratul.

'De asemenea, vreau să vă reamintesc că deşi vorbim despre o campanie naţională ştiţi foarte bine că voturile se câştigă în teritoriu, în fiecare judeţ, în fiecare localitate, în fiecare sat, la uşa fiecărui român. Am spus-o tot timpul şi o mai spun, ca director al campaniei prezidenţiale, alegerile nu se câştigă la televizor, se pot pierde la televizor, alegerile se câştigă din discuţia directă cu oamenii, discuţie pe care noi şi dumneavoastră o putem face. Să nu ne imaginăm că realitatea electoratului, realitatea acestei ţări nu este numai ceea ce se vede la televizor din nişte studiouri, realitatea este la Bengeşti, la Novaci, la Pascu (localităţi afectate de inundaţii, vizitate de vicepremier marţi - n.r.)', a conchis Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ