Victor Ponta despre investițiile pe care le-a făcut guvernul în domeniile sănătății și educaţiei

| 30 iul, 2014

Victor Pinta candidat. Premierul Victor Ponta a vorbit în discursul de la lansarea candidaturii pentru alegerile prezidențiale din toamnă despre investițiile pe care guvernul pe care îl conduce le-a făcut în domeniile sănătății și educației.

Victor Ponta a menționat spitalele redeschise în cei doi ani de guvernare, dând exemplul celui de la Cisnădie și cel de la Țăndărei, dar și cele care vor fi deschise în curând, precum cel de la Babadag și cel de la Bicaz.

De asemenea, vorbind despre investițiile în educație, premierul a declarat că la toamnă vor fi terminate lucrările la 300 de școli, lucrări începute din 2007, iar elevii din mediul rural vor fi transportați cu 1.259 de microbuze școlare noi, împărțite primăriilor. Victor Ponta a dezvăluit de ce au fost achiziționate 1.259 de microbuze, afirmând că acesta este numărul de primari care au solicitat un astfel de microbuz, iar Guvernul a îndeplinit toate aceste solicitări, indiferent de culoarea politică a solicitanților.

„Îmi garanta Liviu Dragnea că în această toamnă o să avem finalizate 300 de școli începute în 2007 și lăsate în paragină. La aceste școli vor merge copii din zona rurală cu cele 1.259 de microbuze pe care le-am pus la dispoziție. Cineva mă întreba de ce 1.259? Pentru că 1.259 de primari, indiferent de partid, au cerut microbuze pentru copiii care merg la școală. Atâția au cerut, primesc toți, pentru că sunt copiii noștri și trebuie să avem grijă de ei”, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta: voi prezenta joi proiectele de investiţii din România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ