Victor Ponta: În şedinţa de Guvern dăm banii pentru cheltuielile de urgenţă

| 30 iul, 2014

Victor Ponta a declarat miercuri, la Polovragi, că în şedinţa de Guvern de joi vor fi alocate sumele de bani necesare pentru activităţile de protecţie împotriva inundaţiilor în judeţele Vâlcea, Gorj şi Olt.

Victor Ponta a anunţat că a discutat miercuri cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, care i-a transmis că situaţia este sub control în comuna vâlceană Vaideeni, grav afectată de inundaţii, Ponta precizând că va merge direct la Bucureşti pentru a face o analiză a situaţiei inundaţiilor din cele trei judeţe.

Citeşte şi: Apele române: Debitele înregistrate în zonele inundate se întâlnesc o dată la o sută de ani


'Am terminat prima evaluare aici, la Gorj. Am vorbit cu primarii din comunele afectate, din Novaci, Baia de Fier şi Polovragi. Acum au tot la dispoziţie, toată lumea lucrează, ne pregătim pentru diseară, dacă iarăşi plouă, să fie lucrurile în regulă. Am vorbit acum cu preşedintele CJ Vâlcea, care e la Vaideeni, şi mi-a spus că are totul la dispoziţie, se lucrează şi acolo. La Argeş, la fel. Mergem la Bucureşti să facem o evaluare şi să ne pregătim pentru diseară. Mâine (joi - n.r.) în şedinţa de Guvern, deja pentru cele trei judeţe am spus foarte clar să se angajeze tot ce este nevoie, să se aducă utilaje, motorină, oameni, că mâine dăm banii pentru cheltuielile de funcţionare de urgenţă. Important este că nu mai există nicio viaţă aflată în pericol până în acest moment şi deja s-au apucat de treabă (autorităţile locale - n.r.) să repare ce este urgent', a arătat Victor Ponta.

Prim-ministrul Victor Ponta, alături de vicepremierul Liviu Dragnea, a participat miercuri dimineaţă la şedinţa Comandamentului pentru situaţii de urgenţă care s-a întrunit în localitatea gorjeană Novaci.

Premierul a rămas în noaptea de marţi spre miercuri în judeţul Gorj, iar după şedinţa comandamentului s-a deplasat în zonele afectate de inundaţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ