Victor Ponta şi Liviu Dragnea participă la şedinţa comandamentului pentru situaţii de urgenţă la Novaci

| 30 iul, 2014

Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, participă miercuri dimineaţă la şedinţa comandamentului pentru situaţii de urgenţă care s-a întrunit în localitatea gorjeană Novaci.

Victor Ponta a rămas în noaptea de marţi spre miercuri în judeţul Gorj, urmând ca după şedinţa comandamentului să se deplaseze în zonele afectate de inundaţii.

Citeşte şi: Cod Roşu de inundaţii în judeţele Olt, Teleorman şi Argeş, până joi dimineaţă

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat miercuri că a fost constituită o comisie de evaluare a pagubelor produse de debitele crescute ale mai multor râuri din judeţ. El a precizat că salvamontiştii gorjeni intervin în prezent pentru salvarea a zece persoane blocate în zona montană Rânca.

Ion Călinoiu a spus că drumul Albeni - Câmpu Mare - Prigoria este închis ca urmare a distrugerii în totalitate a unui pod din Albeni care trebuie reconstruit. O situaţie gravă este şi în comuna Polovragi, unde peste 160 de gospodării sunt afectate de inundaţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ