Ploile au făcut RAVAGII în Teleorman! Şase localităţi afectate de inundaţii

| 30 iul, 2014

Aproximativ 150 de pompieri au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, în şase localităţi din judeţul Teleorman pentru a împiedica apele să se extindă, potrivit subprefectului Alexandru Ceciu.

În unele comune detaşamentele au săpat şanţuri pentru scurgerea apei de pe uliţe direct pe câmp, au intervenit cu motopompe şi cu saci de nisip.

Locuitorii comunelor Tătărăştii de Jos, Vedea, Balaci, Dideşti, Siliştea Gumeşti şi Scurtu Mare au înregistrat pagube însemnate.

'Ne-a luat apa tot. Şi animale, păsări, legume. A intrat în curte, în casă. În această primăvară ne-am inundat de şase ori. Toată agoniseala de-o viaţă s-a dus pe ape. Mai rău este că apa din fântâni nu este potabilă. Este direct apă din gârlă', a afirmat pentru AGERPRES unul din locuitorii comunei Siliştea Gumeşti.

Autorităţile judeţene monitorizează apele râurilor Teleorman, Vedea şi pe cele ale pârâului Câinelu.

Citeşte şi: Victor Ponta, la inundaţii: Angajamentul meu este că niciun român aflat la necaz nu trebuie lăsat singur

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ