Directorul general de la Apele Române îşi anunţă 'demisia de onoare'

| 30 iul, 2014

Directorul general al Administraţiei Naţionale 'Apele Române', Vasile Pintilie, a anunţat miercuri seară că îşi depune demisia de onoare din funcţie.

'În contextul evenimentelor de astăzi (miercuri - n.r), Vasile Pintilie anunţă că îşi depune demisia de onoare, din funcţia de funcţia pe care o deţinea din anul 2012', se menţionează într-un comunicat al ANAR.

Premierul Victor Ponta a cerut miercuri demiterea directorului ANAR, Vasile Pintilie, au declarat surse guvernamentale.

Solicitarea a fost făcută după încheierea Comandamentului pentru situaţii de urgenţă care a avut loc miercuri la Palatul Victoria.

Un număr de 185 de localităţi au fost afectate de inundaţii în ultimele patru zile, o persoană a murit şi alte patru sunt date dispărute, potrivit vicepremierului Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor de Interne.

De asemenea, 1.184 persoane au fost evacuate.

Potrivit vicepremierului Oprea, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) acţionează în zonele inundate sau cu risc de inundaţii cu 1.120 de angajaţi cu 697 de mijloace şi are o rezervă de 4.643 de pompieri jandarmi, poliţişti, poliţişti de frontieră şi de la Inspectoratul de Aviaţie.

Hidrologii au prelungit şi extins, miercuri, avertizarea Cod Roşu de inundaţii, valabilă pe râuri din şapte judeţe (Olt, Teleorman, Argeş, Caraş Severin, Mehedinţi, Dolj şi Vâlcea), până vineri după-amiază.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ