Elena Băsescu îl acuză pe Victor Ponta că a copiat sloganul primarului Chişinău, Dorin Chirtoacă

| 30 iul, 2014

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că a copiat sloganul partidului liberal din Republica Moldova.

"Dottore Ponta a copiat sloganul pe care Partidului Liberal din Republica Moldova îl are încă din 2010 ("Schimbarea până la capăt") şi îl va folosi în campania sa pentru prezidenţialele din acest an. L-a plagiat astfel fără pic de ruşine pe primarul din Chişinău, Dorin Chirtoacă.", a scrie Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Discursul schimbării – ce am reţinut din anunţul lui Victor Ponta de azi

Consiliul Naţional al Partidului Social Democrat a acceptat marţi, în unanimitate, candidatura lui Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României. -
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
IZAURA
IN CAZUL ĂSTA A AVUT DREPTATE BĂSESCU CÂND A SPUS CĂ ŞCOALA ROMÂNEASCĂ PRODUCE TÂMPIŢI !!!!
30 iul, 2014
ANTONESCU C - - -
TÂMPIŢICA LU TATA
O TOLOMACĂ CARE NU ŞTIE SĂ VORBEŞTE .... DE AIA N-A MAI PLASAT-O BĂSESCU IN PARLAMENTUL EUROPEAN ..........
30 iul, 2014
MIRCEA
BASEASCA
PAI CRED CA SEAMANA CU TASU NUMAI CA ĂLA E ŞMECHER CRESCUT CU COCALARII DIN VREMEA LUI, ŞTITI BINE TRAFICANŢII VREMII...., CA NICI TOVARĂŞU NU E MAI ISTET CA BOMA ASTA TOLOMACĂ, DOAR ŞCOALA LUI DE SECURIST L-A ADUS UNDE E, CÂT DESPRE ANAGRAMATA ASTA NE-A FĂCUT DE RUŞINE VREO 4 ANI PRIN EUROPA ,AŞA CĂ SĂ STEA DRACU ÎN BANCA EI ŞI SĂ ÎŞI TINĂ GURA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ