Sebastian Lăzăroiu bate șaua despre motivele care-l fac pe Băsescu să țină cu dinții de funcție

| 30 iul, 2014

Să fi uitat Sebastian Lăzăroiu că Victor Ponta este în fruntea unei alianțe care, printre altele, combate excesiva imunitate inventată special de către Daniel Morar pentru Traian Băsescu?

Cum ar putea premierul Ponta să beneficieze de unul din privilegiile pe care le acuză când îl combate pe Băsescu?

Unul din cei mai exotici consilieri prezidențiali ai președintelui Băsescu, Sebastian Lăzăroiu a ieșit prematur din letargia estivală cu o revelație și o declarație pe măsură. Pe căi nebănuite și care au prea puține în comun cu logica uzuală, Lăzăroiu a dedus care-i motivul pentru care Victor Ponta a decis să candideze pentru Cotroceni.

În opinia consilierului Lăzăroiu, motivația lui Victor Ponta ar fi ... obținerea imunității judiciare în cazul Duicu. Cât se poate de amuzant, cel puțin din două motive. În primul rând, să fi uitat Sebastian Lăzăroiu că Victor Ponta este în fruntea unei alianțe care, printre altele, combate excesiva imunitate inventată special de către Daniel Morar pentru Traian Băsescu? Cum ar putea premierul Ponta să beneficieze de unul din privilegiile pe care le acuză când îl combate pe Băsescu?

Citește și: Cine sunt beneficiari financiar ai regimului Băsescu


În altă ordine de idei, după muntele de acuzații la adresa lui Victor Ponta, unele mai fanteziste decât altele, miroase a disperare și criză de inspirație să ridici cazul Duicu la rang de sperietoare absolută și capabilă să-l ”înspăimânte” pe Ponta până la funcția de șef al statului...

Citește și: Discursul schimbării – ce am reţinut din anunţul lui Victor Ponta de azi

Dar mai știi, se spune că gura păcătosului adevăr grăiește și, unde dai și unde crapă, este foarte probabil ca și consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu să efectueze permutări cu elementele care-i sunt cel mai familiare: cramponarea lui Traian Băsescu de scaunul prezidențial, refuzul de a-și prezenta demisia de onoare după referendumul - ”care nu a fost ”un eșec”, cum spune consilierul, ci a fost sabotat” - nici chiar după ce s-a acoperit de rușine în compromițătorul scandal declanșat de clanul lui Bercea Mondialu...

Citește și: VICTOR PONTA: Voi sprijini o modificare a Constituţiei României. Vreau să fiu un preşedinte util societăţii

Și desigur, la urmă dar nu în ultimul rând și nici neapărat în această ordine: dosarul Flota, dosarul Basarab, dosarul Mihăileanu, Cășuneanu, Dante, Nana și câte vor mai fi, uitate prin sertare... Toate numai motive, unul și unul, demne de a-l face pe Traian Băsescu extrem de ”atașat” de funcția prezidențială, în opinia și lumina argumentelor aduse de ingeniosul său consilier...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
ELENA UDREA
BĂI BOULE
LĂZĂROIU UN TOLOMAC DACĂ AR ŞTI UNDE SĂ CAUTE PE NET AR VEDEA CĂ PONTA NU-I NICI INCULPAT NICI SUSPECT NICI MARTOR ..... DAR BĂSIŞTII IMPUŢIŢI CAUTĂ NOD IN PAPURĂ .... MAI TREBUIE SĂ IASĂ MÂRLANUL DE LA COTROCENI SĂ-ŞI DEA CU PĂREREA DESPRE INUNDAŢII .....
30 iul, 2014
Mihaela Dragosteamea
oare ministreasa aia,"fa Doina,"o mai fi avut chef si acum de niste inundatii?
30 iul, 2014
Sultanescu Izabela
Lazaroiu stie sa caute pe net...nu pentru doctorat
Plagiatul este o infractiune. Este un furt intelectual. Cum i-a fost aplicata legea plagiatorului Ponta? Ar fi fost liber dupa 16 ani, dar dupa judecata, dupa condamnare, dupa executarea unei parti din pedeapsa. Asa, dl Ponta este doar un infractor care si-a recunoscut fapta fara sa fi fost vreodata pedepsit.

Victor Ponta invoca decizia ICCJ care a inchis dosarul plagiatului, dar acea decizie nu l-a declarat nevinovat pentru simplul motiv ca nu a discutat chestiunea pe fond. A fost o decizie pe procedura. Si, da, este foarte probabil ca fapta sa fie prescrisa dupa 16 ani. Dar asta nu inseamna nevinovatie, ci doar nepedepsire.

Spune Victor Ponta ca a platit pretul politic. Care? Singurul pret politic ar fi fost demisia, acela pe care l-au platit alti politicieni cazuti in acelasi pacat prin alte tari. Dl Ponta nu l-a platit.

Intre a fura pagini intregi din cartea altcuiva si a fura un ou, o masina, un portofel sau orice altceva nu exista decat o diferenta circumstantiala, de obiect al infractiunii. Cine poate fura ceva poate fura si orice altceva. Inseamna ca educatia si mentalitatea lui accepta furtul.

Si iata ca un om pentru care furtul este acceptabil se pregateste sa devina presedintele Romaniei. Tara asta ar putea fi condusa de un hot dovedit care si-a si recunoscut, cu o doza de aroganta cred, furtul.

Si dincolo de orice alte considerente, cred ca aceasta este intrebarea ultima pe care ar trebui sa ne-o punem noi, cetatenii romani, ortodocsi sau nu, dar cu drept de vot: Vrem sa fim reprezentati de un un hot intelectual?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ