Dan Şova, surprins că PNL i-a cerut lui Ponta să amâne anunţul candidaturii: Şi-a făcut datoria la inundaţii

| 29 iul, 2014

Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD, se declară surprins de solicitarea liberalilor conform căreia Victor Ponta ar fi trebuit să amâne anunţul candidaturii la preşedenţie, subliniind că premierul şi-a făcut datoria şi s-a ocupat de inundaţii.

'Am luat act cu mare surprindere de solicitarea făcută de Partidul Naţional Liberal, conform căreia preşedintele PSD, Victor Ponta, ar trebui să îşi amâne anunţul candidaturii la preşedinţie. Dacă ar fi urmărit ce s-a întâmplat astăzi în ţară, cei din PNL ar fi văzut şi că premierul a fost la datorie toată ziua, că a pus problemele ţării pe primul plan şi a lăsat preocupările de ordin politic. Victor Ponta s-a comportat ca un om de stat, ceea ce nu se poate spune despre liderii noii Alianţe DA, care după congresul trădării naţionale s-au ascuns', a precizat Şova, într-un comunicat de presă.

Purtătorul de cuvânt al social democraţilor a explicat că ziua de 29 iulie 'este foarte importantă pentru mulţi dintre români şi are o simbolistică aparte'.

'Dacă cei din PNL au uitat, noi nu am uitat de votul celor 7,4 milioane de români care au cerut demiterea preşedintelui. PNL s-a compromis şi crede că poate diminua din impresia proastă lăsată de predarea partidului către oamenii lui Traian Băsescu, dacă ar reuşi să treacă sub tăcere semnificaţia zilei de 29 iulie', a mai susţinut Şova.

PNL i-a solicitat marţi premierului Victor Ponta să-şi amâne lansarea candidaturii la alegerile prezidenţiale din toamnă, din respect pentru oamenii afectaţi de inundaţii.

'Îi cer lui Victor Ponta să renunţe la evenimentul de astăzi (n.r. - marţi), de lansare a candidaturii sale pentru alegerile prezidenţiale, şi să îl reprogrameze pentru o dată ulterioară, după ce va trece situaţia critică în care se află în prezent mai multe zone din ţară, afectate de inundaţii şi viituri puternice', a precizat purtătorul de cuvânt al PNL Alina Gorghiu.

Premierul Victor Ponta ar urma să îşi lanseze marţi seară la Craiova candidatura la alegerile prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
pensionarul
Boilor , de la putere , Ciume Rosii , nu va e rusine sa puneti mai prioritar samanta voastra pentru a acapara mai multa putere , hotilor , penalilor si mincinosilor !!!
Sa va arde focul Iadului , hiene ce santeti , va bateti joc de noi , oamenii saraciti din cauza voastra , nemernicilor !!!
Focul sa va arda !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ