CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: Ceea ce nu au reuşit securiştii şi comuniştii a reuşit o mână de oameni

| 02 aug, 2014

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Congresul Partidului Liberal Reformator, că actuala conducere a PNL a trădat votul românilor din 2012 şi că e mâhnit de situaţia în care a ajuns astăzi Partidul Naţional Liberal.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. 'Ceea ce nu au reuşit securiştii şi comuniştii a reuşit o mână de oameni. (..) Sunt mâhnit pentru PNL', a spus Tăriceanu, în discursul său în faţa Congresului PLR, în calitate de candidat la preşedinţia acestei noi formaţiuni politice.

CITEŞTE ŞI: Primul Congres Partidul Liberal Reformator, în spiritul USL

Şeful Senatului s-a declarat însă 'extrem de bucuros' de faptul că proiectul politic pe care l-a gândit în urmă cu cinci luni a început să prindă contur.

 

CITEŞTE ŞI: Iohannis despre PLR: Corpul electoral e sănătos, respinge de fiecare dată aceste defecţiuni politice


'În faţă avem un drum dificil şi capitalul de speranţă pus în noi trebuie rapid să se materializeze', le-a mai spus Tăriceanu delegaţilor la Congres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ