TRAIAN BĂSESCU: Între Ponta şi Iohannis, îl voi vota pe Iohannis

| 05 aug, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la o emisiune B1 TV că în turul II al alegerilor prezidenţiale va alege răul cel mai mic în cazul în care bătălia finală se va da între Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

'Da, (între Ponta şi Iohannis - n.r.) îl voi vota pe Klaus Iohannis, la fel cum am spus-o şi public - între Ponta şi Crin Antonescu, l-aş fi votat pe Crin Antonescu. Adică, răul cel mai mic', a declarat Traian Băsescu, adăugând că Victor Ponta nu are 'nicio şansă' să-l determine să îi dea votul în cursa prezidenţială.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta este 'un politician mai slab decât mine', adăugând că acest lucru s-a văzut la momentul semnării pactului de coabitare.

'Eu eram cu spatele la zid după alegeri, cu majoritate de 70% care putea să nu discute cu mine. Slavă Domnului, pe lipsa de experienţă a lui Ponta am reuşit să semnez cu el acel celebru pact de coabitare. Da, a fost un politician mai slab decât mine. Am fost negociator mai bun decât el şi l-aţi văzut cum e în faţa mea... Şi l-aş ruga să nu mai insiste să dau toate întâlnirile pentru că va ieşi mai prost', a spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ