TRAIAN BĂSESCU: Nu mi se pare corect ca MONICA MACOVEI să continue procesul de rupere a voturilor

| 05 aug, 2014

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, în cadrul emisiunii „Evenimentul Zilei” difuzată de B1 Tv că în România nu poate câștiga cineva președinția ca independent, făcând referire la Monica Macovei, care nu face altceva decât să continue procesul de „rupere a voturilor”.

„Știam de dinainte că își va anunța candidatura. Nu e nicio surpriză. Nu m-am împăcat cu ea, pentru că îmi spunea cum l-am trădat pe Morar. Asta intră la cei lipsiți de caracter. Nu poți să fii atât de demagog încât să mă acuzi de ceva ce tu știi că e scris de ministrul Justiției, asta mi-arată a carierism. Nu pot să nu observ că a fost în stare de profunde compromisuri ca să-și asigure locul de europarlamentar. Acum venim și la prezidențiale că vrem să ne jucăm”, a spus Băsescu. 

„Nu cred că în România cineva poate ieși președinte ca independent. Un om care vrea să câștige și spune că nu face compromisuri. Nu poate să vină cu un bagaj de 3-4 compromisuri făcute în ultimele luni. Nu mi se pare corect să continue procesul de rupere a voturilor”, a mai precizat șeful statului. 

„Eu nu i-am făcut ei ce mi-a făcut ea, eu eram cu spatele la zid după alegeri cu o majoritate de 70% care putea să nu discute cu mine, Slavă Domnului pe lipsa de experiență a lui Ponta, am reușit să semnez acel pact”, a completat Băsescu, întrebat de ce nu se împacă cu Monica Macovei.

Citeşte şi: MONICA MACOVEI şi-a lansat candidatura la PREZIDENŢIALE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 aug, 2014
05Nxs9YAr
pRitlvbAw
I rellay needed to find this info, thank God! http://lewwwfumi.com [url=http://heoovdzzw.com]heoovdzzw[/url] [link=http://zvlxyrckv.com]zvlxyrckv[/link]
21 aug, 2014
KQhfoGimwaG
ic1cLT2E5b
Your post has lieftd the level of debate
20 aug, 2014
Zmfloub8
ZM35fg85tzMq
Thanks for stnitrag the ball rolling with this insight.
19 aug, 2014
GNOLatjonyzz
GTWyAlcbwsYF
Wonderful expaanltion of facts available here.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ