TRAIAN BĂSESCU: ROBERT CAZANCIUC a minţit. Cred că va demisiona

| 05 aug, 2014

Președintele Traian Băsescu a afirmat, marți, în cadrul emisiunii ”Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, că se așteaptă ca ministrul Justiției Robert Cazanciuc să demisioneze.

”Este clar că dl Cazanciuc a mințit, aștept de la el un comportament specific unui mistru al Justiției într-un stat civilizat. Poți să faci greșeli, când îți dai seama nu ai decât să recunoști public, eu cred că am o traistă de momente în care am spus fraților am greșit, asta e. Minciuna la ministrul Justiției îl descalifică”, a declarat președintele.

”Am speranța că fără a fi dat afară, fără a fi remaniat, va aștepta un moment și va părăsi Guvernul pentru această minciună, sunt două documente, unul semnat de secretarul general, altul de el însuși. Eu cred că dl Cazanciuc va demisiona, există o singură explicație în care nu s-ar produce, cumetria”, a continuat Băsescu.

”E cumătrul Ponta, cu cumătrul Cazanciu, cu cumătrul Oprea, guvernul cam e controlat de familie, ori multe lucruri s-ar putea stabili ca între cumetri. Un ministru care a mințit deliberat pleacă”, a explicat șeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ