TRAIAN BĂSESCU, despre procesului lui DAN VOICULESCU: Toată lumea aşteaptă o condamnare

| 05 aug, 2014

Traian Băsescu a vorbit la Evenimentul Zilei Live despre dosarul lui Dan Voiculescu şi a spus că toată lumea aşteaptă o condamnare. El a respins teza cum că se ocupă cu dosarele oamenilor politici.

"Este în neregulă și mai ales anticipările și toată lumea așteaptă o condamnare. Poate fi la fel de bine o achitare. E o poveste cu Băsescu care se ocupă de dosarele oamenilor politici. E un tip de lichelism al politicienilor și al unor jurnalisți. Am venit pregătit să fac afirmația asta.

”E un tip de lichelism. Oamenii aceia știu că nu am cum să mă ocup de dosare. E lichelism și al politicienilor și al unor jurnaliști. Un mare realizator m-a acuzat zilele trecute că nu m-am ocupat de defrișări. La câtă mizerie am îndurat de la diferiți jurnaliști și politicieni am decis să vorbesc, să nu mai menajez. E plină presa și politica de oameni care mint”, a declarat Băsescu.

”Am văzut o altă probă de lichelism, era un politician, care poate fi bărbat sau femeie, și cineva în emisiune îi reproșa candidatul Grivco lui Iohannis, și respectivul a spus - da ce, Băsescu nu a fost la Grivco? Sigur că fusesem, dar eram președinte ales și mă duceam la toate partidele, să fac coaliția guvernamentală. Iohannis s-a dus să-l ungă Voiculescu prim-ministru, iar eu căutam o majoritate guvernamentală, pe mine nu mă făcuse Voiculescu președinte”, a spus şeful statului.

”E lichelism să fiu acuzat că mă implic în dosare. E prea mult lichelism în spațiul public”, a precizat Traian Băsescu.

”În această campanie le voi spune pe toate la toți, că eu nu candidez. Pe unii dintre ei îi voi dezbrăca public, sunt candidați deja anuntați care au lucruri ascunse în CV-ul lor, sunt lucruri pe care le tăinuiesc. Cetățenii trebuie să știe despre orice candidat tot ce e importat, nu vorbesc de relația din familie, relațiile private, dar când ai aparținut de anumite instituții și nu îți treci în CV și vrei să devii președintele României, acest lucru nu ai voie să îl faci”, a mai spus șeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 2014
Liviu
Toată lumea așteaptă o condamnare văzând ce presiuni ai făcut!
06 aug, 2014
mihu
.
Defapt doar basescu asteapta condamnarea lui voiculescu. Toata lumea vrea condamnarea lui basescu in schimb, au votat in acest sens.
06 aug, 2014
pixel
:))))))
care toata lumea? basescu si gasca lui de indoctrinati nu reprezinta toata lumea :)))))
06 aug, 2014
kiaburu
base la jilava cu tine criminalule.
basescule esti cea slaba veriga din politica romaneasca esti o scursura umana care nu merita sa faca umbra pamantului
05 aug, 2014
Pedagogul
Basescu si justitia controlata
In dosarul Telepatia, atat judecatorii, cat si procurorii au executat ordinele venite de la turnatorul Basescu. Voiculescu este nevinovat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ