DAN VOICULESCU, pe blog în ziua verdictului: Am îndrăznit să nu cenzurez în niciun fel libertatea presei

| 08 aug, 2014

Dosarul ICA. Dan Voiculescu scrie pe blogul personal, într-o postare intitulată "Vinovaţii fără vină", că regretă că oameni nevinovaţi au fost implicaţi într-un proces nedrept şi le cere pe această cale iertare. Nu în ultimul rând, Dan Voiculescu le mulţumeşte jurnaliştilor de la Antena 3 pentru susţinere.

Citeşte şi: Judecătorii vor da astăzi sentinţa definitivă în cazul Voiculescu

Verdict Dan Voiculescu. "Ceea ce regret cel mai mult in dosarul ICA este faptul ca, oameni nevinovati, care toata viata lor au fost cinstiti, sunt acum tarati fara vina intr-un proces politic nedrept.

Oameni precum prof. Sin Gheorghe, prof. Mencinicopschi, cenzorii Alexandru Petre, Vica Ene, ca si toti ceilalti, au de suferit, ei si familiile lor, pentru ca Traian Basescu doreste sa se razbune pe principalul sau adversar politic.

Cer scuze de la toti cei atrasi, fara vina lor, in acest proces.

Ma bucur sa constat ca, in ciuda consecintelor pe care lupta mea cu Traian Basescu le-a avut asupra vietii lor, acesti oameni nu au aratat niciodata resentimente fata de mine.

Pe de alta parte, am indraznit sa nu cenzurez in niciun fel libertatea presei si exercitiul liber al profesiei nobile de jurnalist.

Doresc, in acelasi timp, sa le multumesc jurnalistilor de la Antena 3 pentru scrisoarea lor de suflet.

Am primit foarte multe mesaje de solidaritate. Ii asigur pe toti ca nu voi renunta niciodata la cele 3 valori supreme care ma caracterizeaza: demnitate, onoare si curaj", a scris Dan Voiculescu pe blog în ziua în care îşi aşteaptă sentinţa.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA

Sentinţă Dan Voiculescu. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti anunţă vineri, în jurul prânzului, sentinţa executorie în Dosarul ICA. Dan Voiculescu află astăzi dacă intră sau nu la închisoare după ce, în primă instanţă, fusese condamnat la 5 ani de puşcărie de Tribunalul Bucureşti. Procurorii au cerut 10 ani de inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, despre procesului lui DAN VOICULESCU: Toată lumea aşteaptă o condamnare

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ