CTP, despre condamnarea lui DAN VOICULESCU: Al doilea moment de ruptură tectonică în conștientul colectiv

| 08 aug, 2014

Dan Voiculescu condamnat. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, condamnarea la 10 ani de închisoare cu executare a lui Dan Voiculescu. „Este al doilea moment de ruptură tectonică în conștientul colectiv”, a apreciat el.

Dan Voiculescu condamnat. „Este, din punct de vedere simbolic, al doilea moment de ruptură tectonică în conștientul și subconștientul colectiv după condamnarea lui Adrian Năstase, el reprezenta sistemul cu S mare atât de dinainte de 89 cât și după, în partea lui nomenclaturistă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Dan Voiculescu verdict. „Mai are niște căi de atac, dar probabil că va merge în penitenciar acum și de acolo va urma căile”, a apreciat jurnalistul.

Dosarul ICA. „Dacă nu va fi graţiat de o putere amică, bine instalată după decembrie, își va petrece acești ani în pușcărie, meditând, are aceeași atitudine ca și Gigi Becali: pușcăria e pentru girafe? Nu, e pentru oameni”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Dan Voiculescu condamnat. „El a câştigat de fapt. A făcut ce a vrut. A făcut mendrele cum a vrut. A folosit zecile de milioane de care e acuzat că i-a furat, i-a folosit, a făcut ce a vrut cu ei. A trăit cum a vrut. Acum, la 70 de ani, se retrage cum a şi spus ca să mănânce la ore fixe, să doarmă la ore fixe şi să scrie o carte”, a conchis jurnalistul.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 2014
malvina
Basist
De unde isi ia salariul ctp-ul ?! O buna parte de la basescu,evident prin locul de munca,nu direct>
08 aug, 2014
Radu
@Basist
pe tine cine te plateste postac antenist?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ