Lovitură dură pentru Antene. Dan Voiculescu pierde terenul şi sediul Antenelor

| 08 aug, 2014

Dan Voiculescu condamnat. Pe lângă pedeapsa privativă de libertate, cea maximă, solicitată de procurori, Dan Voiculescu rămâne şi fără sediul Grivco, confiscat prin hotărârea judecătorească, dar şi fără sediul Antenelor,  în vederea acoperirii prejudiciului, potrivit România tv.

Dan Voiculescu condamnat. Totodată, au mai fost confiscate, printre altele, suma de 2,9 milioane lei de la Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu,

Dan Voiculescu condamnat. Aceeaşi sumă a fost confiscată şi de la cea de-a doua fiică a fostului şef al Antenelor, Corina. Celor două fiice ale lui Dan Voiculescu le-au fost confiscate şi acţiunile la ICA, primite ca donaţie de la tatăl lor.

Instanţa a anunţat că vor fi confiscate şi orice conturi se vor descoperi ulterior pe numele lui Dan Voiculescu.

Prejudiciul imputat lui Dan Voiculescu în Dosarul ICA este de 60 de milioane de dolari.

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare, în Dosarul ICA, în care este acuzat de spălare de bani şi de un prejudiciu de 60 milioane de euro. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei.

CITESTE SI DAN VOICULESCU, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ