DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Reacţia lui Victor Ponta

| 08 aug, 2014

DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Victor Ponta a reacţionat vineri, după condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, spunând că nu comentează sentinţa, însă îşi declară sprijinul pentru jurnaliştii de la Antena3.

"Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici"!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: CTP, despre condamnarea lui DAN VOICULESCU: Al doilea moment de ruptură tectonică în conștientul colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ