DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Monica Macovei: Felicitări justiţiei

| 08 aug, 2014

DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Dan Voiculescu a fost condamnat astăzi la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA.

DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Europarlamentarul PDL, Monica Macovei : „Încă odată se dovedeşte că dosarele cu politiceni, cu oligarhi, cum este cazul domnului Voiculescu, sunt reale şi nu sunt dosare politice. Să nu se mai lase românii păcăliţi de declaraţiile inculpaţilor. Toţi susţin că dosarele sunt instrumentate politic şi că abia aşteaptă să ajungă în instanţă pentru a-şi susţine nevinovăţia. Iar când ajung în instanţă, lucrurile se schimbă. Verdictul de astăzi dovedeşte că avem judecători şi procurori curajoşi. În acest caz a existat o presiune mediatică aproape de şantaj la adresa justiţiei şi chiar a unor jurnalişti care au scris pe această temă. Nu sunt mulţi judecători aşa. Felicitări justiţiei! Mă bucur că în 2005 am pus bazele justiţiei independente în România. Legea s-a aplicat şi pentru acest politician foarte bogat“, potrivit adevărul.ro

Citeşte şi: DAN VOICULESCU, condamnat la 10 ani de închisoare, s-a PREDAT la Poliţie. EVENIMENTELE, pas cu pas


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 2014
PEDAGOGUL
prostiile unei alcooliste
Aceasta procuroare alcoolista se afla in stare de ebrietate si consider ca nu trebuie bagata in seama.
08 aug, 2014
Mariana
Comentariu cenzurat?
Unde este comentariul meu?
08 aug, 2014
Mariana
Dan Voiculescu condamnat
In sfarsit un complet de judecata a dat verdictul bine meritat intr-un proces mamut pe durata de 7 ani. Felicitari judecatorilor si atentie penalilor din guvern si parlament, indiferent de culoare , il urmati pe Voiculescu Dan cat de curand. Nimeni nu este mai presus de lege!

Si inca ceva- Dna MONICA MACOVEI este demna de tot respectul , cei care scriu mai jos sunt din alta categorie , cei care nu cunosc cinstea , onoarea si demnitatea umana, cei care cunosc numai injurii.
08 aug, 2014
anonim .ca de-mi spun numele ma aresteaza
Esti o nenorocita !
08 aug, 2014
traiana
betiva
betiva la vorbitor. am zis!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ