C.T.P: Confiscarea l-ar face pe Voiculescu să înghită cu noduri varza cu cârnaţi

| 08 aug, 2014

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Magistraţii au decis şi confiscarea unor bunuri deţinute de familia Voiculescu. Voiculescu s-a predat la Poliţia Ilfov.

„Voiculescu nu are nimic de-a face cu presa, numai Traian Băsescu a identificat presa cu mogulii, cu Voiculescu, cu Patriciu, cu Vântu, disprețuind jurnaliștii, considerându-i niște anexe ale patronilor. Presa nu înseamnă Dan Voiculescu”, a spus la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

„Cât timp au finanțarea necesară, Antenele trebuie să-și desfășoare activitatea nestingherite de nimeni, nu are importanță ce politică au aceste posturi, ce propagandă doresc să susțină. Sunt posturi private”, a explicat jurnalistul. „Ține de situația privată a lui Dan Voiculescu”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

„O să mai scrie o carte acolo, i se reduce pedeapsa pentru vârstă, va încerca să-și consolideze imaginea de victimă a regimului lui Traian Băsescu cu ajutorul propagandei mediatice”, a mai spus comentatorul, vorbind despre detenția lui Dan Voiculescu.

În opinia jurnalistului, cu adevărat eficientă nu este încarcerarea omului de afaceri, în vârstă de 70 de ani, cât o confiscare consistentă a averii. „Asta l-ar face să înghită cu noduri varza cu cârnați pe care povestea că a mâncat-o aseară și paharele cu vin pe care le-a băut”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Robert Turcescu despre Dan Voiculescu: Este un căcăcios

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ