Dan VOICULESCU condamnat. Cum este prezentat mogulul pe reţelele sociale

| 08 aug, 2014

Dan Voiculescu condamnat. Dan Voiculescu  este unul din cei mai importanţi omeni de afaceri şi patroni de presă din România ultimilor 25 de ani, iar una din ambiţiile sale a fost să fie apreciat de români. Una din găselniţele prin care a vrut să devină simpatic publicului larg a fost lansarea blogului şi a sintagmei Cool Mogul.

Dan Voiculescu condamnat. Dan Voiculescu a creat unul din cele mai importante trusturi de presă din România, iar pe lângă ambiţiile financiare....de a urca cât mai sus în topurile celor mai bogaţi români şi cele politice...de a sta la masa guvernanţilor...a mai avut o preocupare...să fie apreciat de popor.

Dan Voiculescu nu este singurul om de afaceri important sau mogul de presă care este condamnat la închisoare cu executare.  Înainte sa au mai cunoscut diverse celule şi: Dinu Patriciu (finanţator de presă şi proprietar Petromidia), Sorin Ovidiu Vântu - patron Realitatea Media sau oamenii din Dosarul Transferurilor. Dintre cei enumeraţi Voiculescu pare să fie cel mai antipatizat de către public, cu toate eforturile sale.

Câteva imagini care circulă pe reţelele sociale şi bloguri după condamnarea sa, care arată cât de mult a reuşit Voiculescu să fie simpatizat de public.

sursa foto.

Ce sublinia în 1998 Dan Voiculescu într-un drept la replică remis EVZ.

sursa foto.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ