Mircea Badea, revoltat: Mă voi duce la Cotroceni

| 08 aug, 2014

Mircea Badea este revoltat de condamnarea la 10 ani de închisoare a lui Dan Voiculescu. Realizatorul de la Antena 3 anunță că va ieși și va protesta în stradă împotriva sentinței date de Curtea de Apel București în Dosarul ICA.

”Eu personal voi ieși în stradă. Mă voi duce la Palatul Cotroceni și îi voi spune locatarului de acolo: ieși afară, javră ordinară! Nu știu dacă mai sunt și alții ca mine și dacă va mai veni cineva cu mine…Vreau să văd ce vor face telespectatorii Antenei 3: se vor rezuma doar să se uite la tv sau vor face ca mine.”, a spus Badea.

Citeşte şi: CTP, despre condamnarea lui DAN VOICULESCU: Al doilea moment de ruptură tectonică în conștientul colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
REVOLTAT
Nu ma mai mir....
Si eu sunt revoltat de vocabularul tau, mai piticule! Dar, nu ma mai mir. Vad de ceva timp ca ti-ar pierdut mintile. Reactiile tale sunt aidoma unui om neimplinit si cred ca orice psiholog, cat de cat corect(si curajos), ti-ar spune ca ar trebui sa te tratezi. Nu te jignesc, majoritatea nebunilor sunt oameni inteligenti. Sper ca va veni o vreme cand vei vedea cu alti ochi realitatea din aceasta tara si nu-i vei mai apara pe cei ce au averi ilicite, doar pentru ca sunt stapanii tai..., sau pentru ca iti sunt simpatici, sau au fost vedete...Eu daca as fura ceva, cu siguranta nu ma va apara nimeni.Nu? Tu chiar esti convins ca Voiculescu a facut avere prin cai licite? Daca nu, atunci de ce esti asa de vehement?
11 aug, 2014
impartial
mai bine
Nu inteleg ce treaba are Cotroceniul intr-o sentinta judecatoreasca?!
De ce nu va duceti la CEDO? Daca considerati ca judecata nu a fost dreapta duceti-va la Curte Europeana a Drepturilo Omului.
Cum puteti instiga lumea la revolte si masuri impotriva unei decizii judecatoresti???
Urmati calea democractica!!!
Oameni buni Mircea Badea e revoltat ca a fost condamnat patronul lui, cand au mai fost condamnati altii nu a mai protestat.
La banii domnului Voiculescu cred ca avea posibilitatea oricarei cai de atac, nationale sau internationale. Omul s-a dus linistit sa-si execute sentinta si a lasat in urma lui "revolutionarii, protestatarii si corectii" Mircea Badea si Mihai Gadea sa-i faca dreptatea, sa-i planga in urma. VA ROG nu va lasati manipulati!!!
08 aug, 2014
PEDAGOGUL
ma alatur protestului
Si eu sunt foarte revolat de aceasta decizie si in consecinta ma alatur acestui protest.
14 aug, 2014
marcel
Esti sarac, sau bogat?
Daca esti sarac, esti tare prost. Cum sa aperi pe cineva care a furat si a devenit superbogat? Daca esti bogat, atunci te cred. Probabil ai facut si tu la fel...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ