DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Ce avere are patronul Antenelor

| 08 aug, 2014

DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Averea lui Dan Voiculescu se rezumă la investiţiile sale în imobiliare şi alte bunuri de valoare, dar şi cele 5,5 milioane de euro pe care le are de recuperat de la cei pe care i-a împrumutat plus firmele pe care le-a donat celor două fiice.

DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Ultima declaraţie de avere a lui Dan Voiculescu, postată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate arată că deţine un apartament de 224 de metri pătraţi în Bucureşti, dobândit în anul 2002, potrivit România TV. În plus, mai are şi alte imobile, terenuri şi maşini.

De asemenea, Dan Voiculescu are 26 de conturi şi depozite bancare la patru bănci, în lei, euro, dolari, dar şi în franci elveţieni şi lire sterline, care valorează aproximativ 1,5 milioane de euro. La acestea se adaugă alte 5,5 milioane de euro, sumă ce reprezintă bani împrumutaţi de Dan Voiculescu unor persoane apropiate. Cinci milioane de euro au fost daţi cu titlu de împrumut celor două fiice, Camelia şi Elena Voiculescu. Restul au ajuns la ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi la realizatorul TV Mihai Gâdea. Totuşi, Voiculescu susţine că el nu mai are nicio avere. "Eu sunt un pensionar, nu mai sunt nici măcar oligarh", a declarat Dan Voiculescu.

În declaraţia depusă la Senat, când a candidat la alegerile parlamentare, Dan Voiculescu notează că are conturi la o bancă din Cipru. Legăturile cu această ţară datează încă de pe vremea comunismului. "Banii sunt în conturile din Cipru ale Crescent. Toţi aceşti bani, profitul net, sunt în conturile din Cipru ale Crescent", a mai precizat Dan Voiculescu.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Antene. Dan Voiculescu pierde terenul şi sediul Antenelor

În 1982, Voiculescu a fost reprezentantul în România al firmei cipriote Crescent, considerată un paravan economic al Securităţii. Firma cipriotă se află la originea bogăţiei sale de astăzi, dar este şi sursă permanentă de acuzaţii.

Nu în ultimul rând, Dan Voiculescu este cunoscut ca un adevărat colecţionar de contracte cu statul. Potrivit declaraţiilor de interese, în urma contractelor din domeniul energiei, Voiculescu a încasat peste trei milioane de euro. Întâmplător sau nu, cele mai multe astfel de contracte sunt încheiate între 2004 și 2008, adică perioada de glorie a băieților deștepți.

Citeşte şi: CTP, despre condamnarea lui DAN VOICULESCU: Al doilea moment de ruptură tectonică în conștientul colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
D0KB4ItL3pF
Hn3uy80m
Free knowledge like this doesn't just help, it promote decormacy. Thank you. http://jlhgteut.com [url=http://scpuqzhes.com]scpuqzhes[/url] [link=http://uvqsilvhqc.com]uvqsilvhqc[/link]
21 aug, 2014
MCRqvaXv
07L9XtMKOWE
If you're reading this, you're all set, panedrr! http://qnwvrmgc.com [url=http://jikfoutzfti.com]jikfoutzfti[/url] [link=http://qyhhjou.com]qyhhjou[/link]
21 aug, 2014
KjvG9grWvF
XnZZXjrlvo
Your potinsg lays bare the truth
20 aug, 2014
9YP8KzWiu1
OsQKooLun
I was selusiory at DefCon 5 until I saw this post.
18 aug, 2014
K0Kg1XmVrj
MT39ePzKhiuS
Notnhig I could say would give you undue credit for this story.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ