Sorin Pantiş, condamnat în dosarul ICA: Decizia CAB este un asasinat economic şi politic

| 08 aug, 2014

Doasrul ICA. Fostul ministru Sorin Pantiş, condamnat vineri la 7 ani de închisoare în dosarul ICA, a declarat, la Antena 3, că decizia Curţii de Apel Bucureşti este 'un asasinat politic şi economic', dintr-o dorinţă 'oarbă de a distruge Antena 3 şi pe Dan Voiculescu'.

Dosarul ICA. 'Nu este un asasinat politic, este un asasinat economic şi politic. Până la urmă constat ceea ce nu credeam că se poate întâmpla. De fapt, nu e vorba de domnul Dan Voiculescu, este vorba despre Antenă. Nu-mi pot închipui. Nu există prejudiciu', a spus Pantiş. 

El a adăugat că speră ca cei condamnaţi în dosarul ICA să îşi găsească dreptatea la instanţe europene.

'Din fericire pentru noi, pentru noi românii, nu numai pentru noi, există şi un tribunal european, care cu siguranţă ne va da dreptate şi adevărul va ieşi la lumină. Eu cred totuşi în adevăr până la capăt şi adevărul este unul singur: toate condamnările sunt nedrepte, nu există prejudiciu, nu există fapte, nu există decât o dorinţă oarbă de a distruge Antena 3 şi pe Dan Voiculescu', a precizat Sorin Pantiş.

Sorin Pantiş, fost ministru al Comunicaţiilor şi fost director general executiv Grivco SA Bucureşti, a primit vineri o condamnare 7 ani de închisoare în dosarul ICA.

CITESTE SI DAN VOICULESCU, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ