Doctorul Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de puşcărie în dosarul ICA: E o sentinţă nedreaptă. Sunt nevinovat

| 08 aug, 2014

Dosarul ICA. Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la opt ani de închisoare cu executare în dosarul ICA, a declarat, vineri, într-o primă reacţie la Antena 3, că decizia magistraţilor reprezintă 'o sentinţă nedreaptă' şi că se consideră 'nevinovat'.

Dosarul ICA. 'Sincer, eu am avut mare încredere în acest tânăr complet de judecată, dar acum sunt absolut dezamăgit. Sunt convins că adevărul va ieşi la suprafaţă mai devreme sau mai târziu, dar, cu siguranţă, va ieşi. Sigur că este o sentinţă nedreaptă. Însă sunt liniştit, sunt împăcat cu mine însumi, nu am ce să îmi reproşez, în continuare vă spun, cu toată demnitatea, onestitatea, sunt nevinovat', a transmis, în direct prin telefon, Mencinicopschi, imediat după pronunţarea sentinţei de vineri a instanţei.

El a susţinut în continuare că privatizarea s-a făcut absolut legal, fiind una dintre privatizările 'cele mai de succes', ca dovadă că Institutul de Cercetări Alimentare nu numai că există, dar este 'performant, de talie europeană'.

Gheorghe Mencinicopschi condamnat. 'Dacă institutul ar fi fost distrus şi eu sufleteşte aş fi fost distrus. În situaţia aceasta sunt atât de liniştit şi mulţumit că există institutul... Ce mi s-a întâmplat mie, n-aş dori să i se întâmple niciunui român din ţara aceasta. Orice faptă bună, sunt acum convins, în România trebuie neapărat pedepsită. Sunt liniştit, voi merge la puşcărie. Sincer vă spun mă bucur că familia mă înţelege, ai mei ştiu cine sunt, poate şi alţii ştiu cine sunt, poate că şi alţii vor avea încredere în continuare în mine, dar cel mai important pentru mine este că sunt nevinovat', a completat Gheorghe Mencinicopschi.

Director general şi membru al AGA şi, ulterior, al CA la ICA Bucureşti, Mencinicopschi a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea ICA.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ