Presa externă, despre DAN VOICULESCU: Mogulul care a spus că dosarul este politic, condamnat

| 08 aug, 2014

Dan Voiculescu condamnat. Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani deinchisoare a generat reactii si in presa externa, unele dintre cele mai mari agentii internationale vorbind despre "mogulul" care a spus ca dosarul sau "a fost motivat politic".

Dan Voiculescu condamnat. "Mogul roman primeste 10 ani deinchisoare pentru frauda", titreaza agentia Associated Press.

Sursa citata scrie ca Dan Voiculescu a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti pentru ca si-a folosit influenta politica pentru a cumpara Institutul de Cercetari Alimentare.

Fostul senator a spus ca dosarul in care a fost acuzat este motivat politic, iar el si televiziunea sa l-au criticat pe presedintele Traian Basescu, mai noteaza AP, care este preluata si de alte surse externe, precum Fox Business, Daily Mail si ABC News.

De asemenea, agentia AFP, citata de publicatia bulgara Focus aminteste ca Voiculescu a fost informator al Securitatii si ca a respins in mod repetat acuzatiile care i s-au adus, afirmand ca este o "victima a razbunarii" adversarului sai, Traian Basescu.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Sentinta a fost data vineri dupa-amiaza si este definitiva si executorie. In acelasi timp, imobilul Grivco va fi confiscat, precum si terenul trustului Intact si noul sediu al Antenelor, iar fostul senator PC nu mai are voie sa detina firme in tara si in strainatate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 2014
PEDAGOGUL
lipsa probe
Voiculescu are sprijinul romanilor in lupta cu piratul turnator Basescu. Voiculescu trebuie sa fie achitat deoarece nu exista probe din care sa reiasa vinovatia acestuia.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ