Dan Voiculescu: Lupta e grea când intri în bătălie cu şeful statului. E bine să speri în achitare

| 05 aug, 2014

Dosarul ICA. Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC, a declarat, marţi, înainte de începerea procesului de la Curtea de Apel Bucureşti în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), că întotdeauna este bine să speri într-o achitare, dar că lupta este grea atunci când te afli într-o bătălie cu şeful statului.

Dosarul ICA. El a precizat că nu are niciun amestec cu acuzaţia de spălare de bani şi că a făcut o donaţie, în condiţiile în care cu un an înainte a existat o soluţie de neîncepere a urmăririi penale din care a rezultat că privatizarea ICA a fost legală.

Citeşte şi: Dosarul Voiculescu ICA. Cum pun Antenele presiune pe justiţie, iar Voiculescu cere strămutarea procesului

'Dacă NUP-ul Parchetului spunea că privatizarea a fost legală, de unde până unde ideea că ştiam că este obţinut din infracţiuni? Lucrurile sunt foarte simple, numai că eu sper să fie completul de judecată de bună credinţă, să judece corect. Dacă nu judecă corect, eu sunt pregătit pentru orice. Nu îmi e frică. În momentul în care intri într-o astfel de bătălie cu şeful statului tău, care are toate pârghiile (...), lupta este grea' , a afirmat Voiculescu.

Dosarul ICA. Întrebat dacă o judecată corectă exclude varianta stabilirii unei vinovăţii în cazul său, preşedintele fondator al PC a spus că îi este greu să se pronunţe.

'Nu vreau să facem justiţie pe stradă. (...) Mi s-a părut o grabă, căreia nu îi văd rostul, dar fiecare preşedinte de complet îşi conduce completul aşa cum consideră necesar. (....) Întotdeauna este bine să speri într-o achitare', a spus el.

Citeşte şi: Dosarul ICA. Avocatul lui Voiculescu refuză din nou judecătorii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ