Voiculescu: Băsescu nu vrea să plece până nu mă vede condamnat; nu îmi e frică de închisoare

| 31 iul, 2014

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat joi, la ieşirea de la DNA, că motivul pentru care se doreşte pronunţarea unei sentinţe până în decembrie în dosarul ICA este că preşedintele Traian Băsescu doreşte condamnarea lui până i se termină mandatul.

Dan Voiculescu a precizat că luni, 4 august, la Curtea de Apel Bucureşti nu va fi ultimul termen în dosarul ICA şi cu atât mai puţin pronunţarea unei sentinţe. 

'Luni nu este vorba de pledoarie finală. Este o o greşeală iarăşi de interpretare. Nu ni s-a cerut pledoarie finală pentru luni. Eu înţeleg foarte bine că unii se grăbesc. Trebuie neapărat Voiculescu condamnat până în decembrie. M-am tot gândit la motiv. Motivul este legat de faptul că în noiembrie pleacă Băsescu şi nu vrea să plece până nu mă vede condamnat. Ok. O să vedem', a afirmat omul de afaceri. 

Întrebat dacă îi este frică de închisoare, Dan Voiculescu a răspuns: 'Nu. Pe 4 august nu se poate, dar nu îmi e frică de închisoare'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ