TRAIAN BĂSESCU: ILIE SÂRBU va face propagandă pentru VICTOR PONTA în Biserică

| 05 aug, 2014

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, în cadrul emisiunii „Evenimentul Zilei” difuzată de B1 Tvcă Biserica Ortodoxă ar putea fi implicată indirect în campania prezidențială datorită propagandei pe care o va face Ilie Sârbu în rândul clerului bisericesc.

„Nu putem să nu luăm de bune comunicatele oficiale ale Bisericii care spune că va fi neutră, dar tata socru are o influență formidabilă în rândul clerului și nici nu are decența să nu se bage. Va fi un propagandist în favoarea lui Ponta în interiorul Bisericii”, a declarat Traian Băsescu. 

Întrebat cât vor fi implicate naționalitatea și religia în campania electorală, președintele a spus că aceasta a fost lansată de premierul Ponta. 

„A lansat-o Ponta, dar la populația educată nu va conta. La populația care merge duminică de duminică la biserică și care în loc să dea 10 lei la doctor, dă 100 de lei la biserică, vă asigur că va conta, chiar dacă eu și în aceste condiții îl cotez pe Iohannis cu șansa de a-l bate pe Ponta, dacă intră în turul doi”, a mai precizat acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ