TRAIAN BĂSESCU: VICTOR PONTA este un politician mai slab ca mine

| 05 aug, 2014

Băsescu-Ponta. Președintele Traian Băsescu a afirmat, marți, în emisiunea ”Evenimentul Zilei”, de pe B1 TV, că premierul Victor Ponta este un politician mai slab ca el.

Băsescu-Ponta. ”A fost un politican mai slab decât mine, și l-aș ruga să nu mai insiste să dau toate întâlnirile, pentru că va ieși mai prost. Am văzut că cere să se dea toate înregistrările, să nu mai spună încă o dată că s-ar putea să le dau la cererea lui. O să vedeți o slugă”, a declarat președintele.

”Vi-l imaginați pe Ponta să spună: "sunt fericit dl președinte", când discutam de viitorul acord cu FMI, "e foarte bine, sunt de acord". Ăsta e viitorul președinte, cel care crede că poate fi președinte”, a continuat Băsescu.

”Când a mers la Barroso, omul acela îi citea, avea un punctaj, Ponta zice da dați-mi dl președinte foaia că le fac pe toate. La Cioloș a trebuit să fac circul de rigoare și până la urmă a făcut desemnarea pe Cioloș, care nu e obligatoriu să obținp același portofoliu. Eu mă voi limita să sprijin soluția românească în Consiliul European, nu în altă parte”, a precizat șeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ