KLAUS IOHANNIS îngrijorat că VICTOR PONTA desființează turismul electoral

| 06 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Klaus Iohannis a ieșit la atac cu anunţul că PNL dă Guvernul în judecată pentru modificarea legii care priveşte organizarea alegerilor prezidenţiale.

Klaus Iohannis candidat. Încercând parcă să stopeze ironiile celor care-l acuzau de o absență soră cu apatia, dar și de lipsa evidentă a unei platforme electorale care să-i asigure vizibilitatea, Klaus Iohannis a ieșit la atac cu anunţul că PNL dă Guvernul în judecată pentru modificarea legii care priveşte organizarea alegerilor prezidenţiale. Până aici toate au o logică a conflictului specific alegerilor, Iohannis acuzând că premierul, contracandidatul său la alegerile din toamnă, şi-ar crea avantaje şi, în plus, s-ar crea premisele pentru o fraudă electorală masivă.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Victor Ponta candidat. De aici încolo însă logica argumentației ne scapă, deoarece tot Iohannis vine cu precizarea că ”Nu îl voi acuza niciodată pe Victor Ponta de încercarea de a frauda alegerile, dar nici mie să nu mi se reproșeze că nu am făcut pașii legali necesari pentru a preveni așa ceva”. Bun, dar dacă nu-l suspectează și nu-l acuză, nici acum și nici în viitor, de ce îl atacă? Să avem de-a face cu o acțiune de florile mărului? Ne îndoim, motiv pentru care am și luat la purecat ordonanța cu pricina... Și nici nu am citit prea mult până am remarcat că că ordonanța pe care s-a supărat liderul PNL, mai exact OUG nr. 45/2014, ce modifica Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Președintelui României, a intrat deja în vigoare și stipulează foarte clar că la alegerile din 2 noiembrie nu se vor mai organiza secții de votare speciale în gări, autogări, aerogări și campusuri universitare.

Citeşte şi: De ce va fi Victor Ponta un preşedinte altfel?

Turism electoral. Rămâne valabilă doar dispoziția care prevede că alegătorii care nu se află în localitatea de domiciliu pot vota la orice secție de votare. Așa ne-am lămurit și noi care-i baiul domnului Iohannis. Nu PNL-ul este cel atins, ci aliații din PDL, rămași celebri pentru demonstrațiile forță și turism electoral, filmate și transmise în direct de televiziuni, din elicoptere, pe vremea candidaturii ”independente” a Elenei Băsescu dar nu numai. Păi nu-i păcat să-i lași pe acești distinși domni fără obiectul activității și să le sabotezi dibăcia, tocmai acum când și-au făcut mâna ?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 2014
Av.Mateuta Fetita
logica argumentatiei zici ca-ti scapa?
pai ce logica ai tu,iobaga a consilierului lui Ponta,Dan Sultanescu..
de unde logica?
de la cele cateva clase primare pe care le ai?
06 aug, 2014
Av.Abraham Mondialul
stimate colega,nu aveti dreptate...
fatuca aceasta,ziarista,ii face curat lui Sultanescu prin casa...
Dna Sultanescu este ocupata toata ziua,scrie la obedient Info
in plus n-ar cum sa fie proasta,face menajul la vreo 4 academicieni si doctori in drept

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ