Klaus Iohannis: Luni vom desemna candidatul la prezidenţiale al ACL

| 05 aug, 2014

ACL candidat prezidentiale. Biroul Politic al 'marelui' PNL va fi convocat lunea viitoare pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din partea Alianţei Creştin Liberale (ACL), a anunţat marţi preşedintele PNL, Klaus Iohannis.

ACL candidat prezidentiale. 'Astăzi nu lansăm candidatul fiindcă sondajele nu sunt finalizate. Nu este nicio problemă de principiu, nu este nicio neînţelegere în cadrul ACL, doar că institutele de sondare au cerut un termen un pic mai lung decât am considerat noi atunci când am făcut anunţul cu 5 august. În concluzie, mâine (n.r. - miercuri) avem şedinţă de conducere în ACL, vom convoca Biroul Politic al marelui PNL pentru luni şi atunci vom desemna candidatul ACL', a precizat Iohannis într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că sondajul PNL nu este finalizat şi că în acest moment nu cunoaşte date cu privire la rezultatele acestei cercetări sociologice.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis: PNL a dat în judecată Guvernul pentru ordonanţa care modifică legea alegerii preşedintelui

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ