Dan Şova: Am convingerea că Bunea Stancu nu are nimic de ascuns

| 07 aug, 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Bunea Stancu, nu are nimic de ascuns şi orice acţiune a autorităţilor statului este justificată, a declarat joi purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, în legătură cu percheziţiile derulate la CJ Brăila.

'Orice acţiune a autorităţilor statului este justificată. Personal am convingerea că domnul Bunea Stancu nu cred că are nimic de ascuns şi că va arăta orice doreşte DNA-ul şi se vor clarifica lucrurile', a spus Şova, joi, într-o conferinţă de presă.

Totodată, liderul PSD a precizat că niciodată nu l-a auzit pe Bunea Stancu să declare: 'Dacă mă saltă DNA, vă trag pe toţi după mine'.

Procurorii anticorupţie din Galaţi efectuează joi patru percheziţii în municipiul Brăila într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2009-2010, a unor infracţiuni asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici cu funcţii de conducere în plan local, potrivit unui comunicat al DNA.

Conform unor surse judiciare, două percheziţii au loc la sediul Consiliului Judeţean Brăila şi la domiciliul preşedintelui instituţiei, Gheorghe Bunea Stancu. Şeful CJ Brăila este suspectat de abuz în serviciu, după ce a acordat preferenţial şi prin încălcarea atribuţiilor de serviciu mai multe contracte către anumite firme. Prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 3 milioane de lei.

Citeşte şi: Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Brăila. Şeful CJ, Bunea Stancu, suspectat de abuz în serviciu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ