Dan Şova îl trage la răspundere pe Iohannis

| 07 aug, 2014

Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD, susţine că liderul PNL, Klaus Iohannis, a devenit, prin declaraţiile sale publice, 'ecoul' preşedintelui Traian Băsescu şi îi solicită să recunoască faptul că îşi doreşte să fie 'continuatorul regimului Traian Băsescu'.

'Iohannis nu a fost deloc un partizan al USL şi a venit în USL după anul 2012. Ar fi onest să recunoască public că ar prefera să fie continuatorul regimului Băsescu, cu tot ce înseamnă acest regim. (...) Ştim cu toţii că Traian Băsescu, la fiecare apariţie publică, spune clar că va îl va vota pe domnul Iohannis în turul II şi pe domnul Diaconescu, candidatul iepure de la PMP, în primul tur. Îi cer domnului Iohannis să fie onest şi să recunoască public că vrea să fie continuatorul regimului Traian Băsescu - blocarea instituţiilor statului, controlul, ameninţarea, dezbrăcarea partenerilor în public, astfel ca românii să ştie foarte bine cu cine votează', a afirmat social-democratul, joi, într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi: Traian Băsescu a uitat să-i schimbe bateriile lui Klaus Iohannis

Şova a spus că, în ceea ce priveşte propunerile avansate de către premierul Victor Ponta pentru portofoliul Ministerului Culturii şi al celui al Bugetului, liderul liberal a avut acelaşi discurs ca şi preşedintele Traian Băsescu.

'Klaus Iohannis a vorbit exact ca Traian Băsescu, spunând că nici el nu ar fi de acord cu cele două propuneri, deşi recunoaşte că nu ştie nimic despre cei doi. Exact ca Traian Băsescu, este contra fără să ştie ceva despre subiect. În ce-l priveşte personal, (...) i se părea normal ca un profesor de fizică şi primar de provincie să fie calificat pentru funcţia de premier în 2009 sau pentru funcţia de vicepremier şi ministru de Interne în 2014, dar un absolvent de Finanţe-Bănci (...) nu era suficient de calificat pentru a fi ministru delegat pentru Buget', a mai spus Şova.

De asemenea, Şova a criticat şi faptul că liderul PNL nu a văzut nicio problemă în declaraţia şefului statului, care a anunţat că va 'dezbrăca' în public candidaţii la alegerile prezidenţiale care 'tăinuiesc' lucruri prin CV-ul lor.

Citeşte şi: Șantajistul TRAIAN BĂSESCU amenință, KLAUS IOHANNIS nici măcar nu se preface preocupat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 2014
ghiță
sova găgăuță
Sovinul e un derbedeu și dobitoc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ