Ce spune Crin Antonescu despre ruperea pactului de coabitare: Este un pseudo-gest politic

| 06 aug, 2014

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu și fostul prezidențiabil al USL crede că denunţarea de către premierul Ponta a pactului de coabitare cu preşedintele Băsescu nu are "niciun fel de relevanţă". Fostul lider liberal consideră că acesta este "un pseudo-gest politic".

"Ce înseamnă că denunţă pactul? Există vreun efect concret, există vreo urmare denunţării acestui pact? Nu există. Pactul a fost superfluu de la început, erau suficiente Constituţia României şi legile în vigoare pentru a reglementa raporturile între instituţii, inclusiv între Preşedinţie şi Guvern sau prim-ministru şi, exact aşa cum au trăit cu un pact ale cărui frumoase propoziţii nu l-au respectat nicio zi nici unul nici altul, vor trăi şi de acum încolo", a spuns Crin Antonescu la Realitatea TV, conform Mediafax.

Citeşte şi: Traian Băsescu reacționează la scrisoarea lui Victor Ponta: Ponta continuă să spună minciuni

Fostul prezidenţiabil USL a subliniat că această rupere a pactului nu are niciun fel de relevanţă, este un pseudo-gest politic şi nu are sens pentru domnul Ponta decât în perspectiva campaniei electorale, unde principala sa temă este lupta sa împotriva lui Traian Băsescu, care, oricum, pleacă peste două luni, indiferent ce s-ar întâmpla.

Crin Antonescu a ţinut să amintească fapul că s-a opus "categoric" semnării acestui pact şi că a avut acelaşi punct de vedere şi în discuţia la care s-a semnat documentul.

El a mai spus că denunţarea pactului "este un gest pur de campanie electorală, încă o pseudo-vitejie a domnului Ponta în acest pseudo-război cu domnul Băsescu".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ