Cătălin Predoiu: Denunţarea pactului de coabitare e o dovadă certă a faptului că pe Ponta nu-l ţin nervii

| 07 aug, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că denunţarea pactului de coabitare cu şeful statului de către premier 'la o simplă împunsătură verbală' este o dovadă a faptului că pe Victor Ponta 'nu-l ţin nervii' şi reacţionează 'copilăros'.

'Mi se pare o dovadă certă a faptului că nu-l ţin nervii şi că preferă în continuare acest volei pe care-l joacă cu preşedintele Traian Băsescu, pentru că domnul Ponta nu îşi poate asuma şi rezolva probleme reale ale românilor, cum ar fi investiţiile, cum ar fi locurile de muncă şi toate celelalte. După ce a nenorocit legea educaţiei cu 97 de modificări printr-o ordonanţă neconstituţională, după ce cu chiu cu vai a reuşit să obţină un acord privind absorbţia fondurilor europene cu Comisia Europeană cu mare întârziere, după ce a eşuat în a impulsiona IMM-urile, domnul Ponta realizează că nu-i rămâne altceva decât să practice acelaşi şi acelaşi şi acelaşi stil de a face politică din anii 2000, bazat pe teme minore', a comentat Cătălin Predoiu, joi, într-un interviu la RFI, denunţarea pactului de coabitare de către premier.

CITEŞTE SI Ce spune Crin Antonescu despre ruperea pactului de coabitare: Este un pseudo-gest politic

El a apreciat drept 'îngrijorător' comportamentul premierului, apreciind că Victor Ponta a reacţionat 'copilăros'.

'Indiferent ce-ţi spune un adversar politic, ca să te irite sau nu, eu cred că trebuie să-ţi ţii nervii. Dacă pe viitor alţi şi alţi adversari politici interni sau externi îl pot irita sau enerva pe domnul Ponta şi dânsul reacţionează la fel de copilăros, la o simplă împunsătură verbală, ne putem aştepta să apese pe tot felul de butoane instituţionale care să producă pagube. Este îngrijorător', a conchis, joi, prim-vicepreşedintele PDL.

Prim-ministrul Victor Ponta i-a transmis, miercuri, o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu prin care îi aduce la cunoştinţă acestuia că, date fiind declaraţiile sale de marţi seară, nu mai poate considera valabil Pactul de coabitare instituţională semnat în decembrie 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ